Hamdım Piştim Yandım
Topuklayan Efe dedikleri Özlem Çerçioğlu ailesi (aile şirketi) 'AK'lanma hareketi ile son 3 günde 4 milyar 270 milyon lira servet kazandılar. Jantsa 22,32 liradan 28,42'liraya yükseldi. Her bir yüzde 10'luk yükseliş yaklaşık olarak servete 2 milyar lira değer artışı sağlıyor."
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Kız çocuklarını mirastan mahrum bırakmak Allah emri imiş!
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 15 Ağustos tarihli Cuma hutbesinde, Türk Medeni Kanunu’ndaki miras paylaşımına karşı İslam miras hukukundaki ölçülere atıf yapıldı. Hutbede “Kız çocuklarının mirastan mahrum bırakılması, kız çocuklarının da Allah’ın takdir ettiği hakka razı olmaması kul hakkıdır" denildi.
Geçen hafta tatile gitme bu haftada kızlara Pere yoğ
Diyanetin başı neden hapse girmiyor çünkü
Bu din tüccarı bheriflede dinleri olduğunu iddia ettikleri şeyede saydıracak adam arıyor bu ********ler
Kul hakkı yemek
22.000 tl geçin demek
Saray gibi lojmanda oturmak 15 milyonluk audidwn inip 12 milyonluk mercedese binmek
Milletin parasıyla karılarını 7 kere hacca göndermek kul hakkı olmuyor
bir halt olacağı yok.
Ülkeyi siyaset yönetir doğru ama yargıyıda yönetiyor bu açık belediyelerde yolsuzluk var fakat tutuklama sadece CHP'li belediyelere ve bundan sonra AKP'ye kaymalar olacak bunlar doğal şeyler sıkıntı CHP belediyelerinde dışında kalan belediyeler pürü pakmı ben yine tekrarlıyorum bunu yapanlar dindar partiler buna oy verenler dini temiz tutup insanı pis diyorlar ise bir daha oy vermesinler verirlerse aynı ..okun lacivertidir o kadar
Yer İmleri