Sayfa 536/571 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon
Arama sonucu : 4565 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memurun taban aylığına 1.000 tl zam vermeyi icat eden sşyasi yada burokrat kim ise dün nedim şenerin o avukata dediği gibi al o 1.000 tl yi sok ...üne diyesim geldi.
    1.000 tl ne la
    Hiç birveyinde yoktu veremedik olsun
    Garip olan ihtişama lükse israfa para var gerisine yok. Sadece biz yiyelim diyorlar son fırsat olarak

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Karanlıkta da alıma devam.5 kademe
    Arzın 1 kuruş altında haftayı kapattı.
    https://youtu.be/-Y-G1nyr2nw?si=TuHumB49udEayYRT
    Hamdım Piştim Yandım

Topuklayan Efe dedikleri Özlem Çerçioğlu ailesi (aile şirketi) 'AK'lanma hareketi ile son 3 günde 4 milyar 270 milyon lira servet kazandılar. Jantsa 22,32 liradan 28,42'liraya yükseldi. Her bir yüzde 10'luk yükseliş yaklaşık olarak servete 2 milyar lira değer artışı sağlıyor."
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Kız çocuklarını mirastan mahrum bırakmak Allah emri imiş!
    Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 15 Ağustos tarihli Cuma hutbesinde, Türk Medeni Kanunu’ndaki miras paylaşımına karşı İslam miras hukukundaki ölçülere atıf yapıldı. Hutbede “Kız çocuklarının mirastan mahrum bırakılması, kız çocuklarının da Allah’ın takdir ettiği hakka razı olmaması kul hakkıdır" denildi.

Geçen hafta tatile gitme bu haftada kızlara Pere yoğ

Diyanetin başı neden hapse girmiyor çünkü

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Topuklayan Efe dedikleri Özlem Çerçioğlu ailesi (aile şirketi) 'AK'lanma hareketi ile son 3 günde 4 milyar 270 milyon lira servet kazandılar. Jantsa 22,32 liradan 28,42'liraya yükseldi. Her bir yüzde 10'luk yükseliş yaklaşık olarak servete 2 milyar lira değer artışı sağlıyor."
    İddia ediyorum bu geçiş kararı aldıklarından bu yana mal topluyorlardı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Kız çocuklarını mirastan mahrum bırakmak Allah emri imiş!
    Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 15 Ağustos tarihli Cuma hutbesinde, Türk Medeni Kanunu’ndaki miras paylaşımına karşı İslam miras hukukundaki ölçülere atıf yapıldı. Hutbede “Kız çocuklarının mirastan mahrum bırakılması, kız çocuklarının da Allah’ın takdir ettiği hakka razı olmaması kul hakkıdır" denildi.

Geçen hafta tatile gitme bu haftada kızlara Pere yoğ

Diyanetin başı neden hapse girmiyor çünkü
    Bu din tüccarı bheriflede dinleri olduğunu iddia ettikleri şeyede saydıracak adam arıyor bu ********ler

Kul hakkı yemek
    22.000 tl geçin demek
    Saray gibi lojmanda oturmak 15 milyonluk audidwn inip 12 milyonluk mercedese binmek
    Milletin parasıyla karılarını 7 kere hacca göndermek kul hakkı olmuyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İddia ediyorum bu geçiş kararı aldıklarından bu yana mal topluyorlardı

Ülkeyi siyaset yönetir doğru ama yargıyıda yönetiyor bu açık belediyelerde yolsuzluk var fakat tutuklama sadece CHP'li belediyelere ve bundan sonra AKP'ye kaymalar olacak bunlar doğal şeyler sıkıntı CHP belediyelerinde dışında kalan belediyeler pürü pakmı ben yine tekrarlıyorum bunu yapanlar dindar partiler buna oy verenler dini temiz tutup insanı pis diyorlar ise bir daha oy vermesinler verirlerse aynı ..okun lacivertidir o kadar

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu din tüccarı bheriflede dinleri olduğunu iddia ettikleri şeyede saydıracak adam arıyor bu ********ler

Kul hakkı yemek
    22.000 tl geçin demek
    Saray gibi lojmanda oturmak 15 milyonluk audidwn inip 12 milyonluk mercedese binmek
    Milletin parasıyla karılarını 7 kere hacca göndermek kul hakkı olmuyor

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 536/571 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •