furkan kim ?
furkan kim ?
mücahit birinci istifa etmiþ.. disipline yollanmýþ. oradan paketlemiþler
demekki rüþvet aðý gerçekmiþ ..mi ?
öyle ise neden tutuklanmadý.
Þimdi kavga etmeyelim de bu bir günlük olay deðil zaten belliydi endüstri bölgesi ilan edilmeseydi yinede çýkacakmýydý?
Siz teknikçisiniz buna inanýyorsunuz saygý duyarým ama bofacýlar yani sizin tabiriniz ile badem býyýklýlýlar teknikle çok alakalý olduklarýný düþünemiyorum
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
sasoþ grafý rica edilmiþ haber gelmiþ vs beni baðlamýyor ben geçen bozkurtada söyledim teknik nederse onu yaparým görüþümüde paylaþýrým ben formasyonlarý kovalarým graflarda hele böyle dönemlerde çok tahtada formasyon yakalarým trade edrim yalnýz belli noktalar vardýr bunun üzeri kapanýþlarda Kene olurum elimdeki 2 tahtada stoplossumu koyar beklerim böyle thy ve sasa böyle benim için þuanda.
grafta anlatalým
3.35 bölgesinden toplamaya baþladým takasý kamu alýmlarý ile hareket etmye baþladý yani badem ýnsýder dersine çalýþmýþformasyon kýrýlýmý oldu teðit bölgesinde oklu bölge 2-3. alýmlar yapýp kene moduna girdik.
3.98 ve çanak hedefi 4.30 bölgesi mevcut alýcý gelirse yalnýz bazý indiktörler þiþik durumda günlükte bu þekilde takip edilmeli.
kolay gelsin
Yer Ýmleri