Önceki bedelli gibi olmazsa bile yinede fena sayılmaz,önceki gibi gitmese bile 4/1 gitsin yeter buda 2000 demek...ytd.
Önceki bedelli gibi olmazsa bile yinede fena sayılmaz,önceki gibi gitmese bile 4/1 gitsin yeter buda 2000 demek...ytd.
850 tavan çekmesi ilginç haber gelmeden,en son 1560 görmüştü,ben 2000 diyorum şimdi...ytd.
Tahtacı milleti epey oyaladı,şirkette rekor zara açıkladı ne demek 982 milyon zarar,900+400 milyon harcama yapılmış şirket adına ve personele,adamlar yatırımcının parasını bir güzel yemişler içmişler,şimdide bedlliye gitmişler imaj düzeltmek için,bu firma dünya devi,bir ufak ayağıda Türkiye,hiç el atmadılar son zamanlarda,zaten 200-150 arasına inmesi ironiydi,200 üstüne atınca gazladılar,o gazlan 1500 üstüne çıkıldı,ama peşi 600 gösterdiler,gerçi orada kalmadı 800 yaptılar,normalde bu hissenin 1000 altına inmemesi lazımdı,benimde trade hissemdi 700-850 arası,dün 850 yaptığında bir miktar okutmuştum geri gelir diye,bedelliye gideceğini görmedim tahtacıya lot kaptırmış olduk,neyse olan oldu elimde 1/3 lot var onuylan artık nereye giderse gideceğiz,tahminim 2000 diyor,bakalım orayı görecekmi,önce 1000 aşılması lazım,pazartesinin tavanı 935,sanırım salı 1000 üstü yapar,bedelsiz bekliyorduk olmadı,buda kötünün iyisi,halka açıklık oranı çok düşük 0.53 büyük firmanın minnacık halka açıklık oranı gerçekten komik,oranı yükseltmek için tahsisliye gitmesi şart,çoğunluk pay patronun elinde,bu hisse harekete başlayınca topiğe çokuşan çok olur,göreceğiz,biz son bedelliden sonra damladık,akıllı taktiklende bayağı kazandık,sanırım yeni girecekler tepeden damlıyacak,investinge bakıyorum çoğu 1000-1500 arası almış lanet okuyor 700 gördüğünde,ulen 150-200 iken neredeydiniz...
İdikatörler al konuma sokmuşlar
MACD indikatörü en son 18 gün önce hareketli ortalamasının üstüne çıkarak AL sinyali üretti. Hissenin kapanış fiyatı, bollinger üst kanalını geçerek yükselişin devam ettiğini gösterse de, bu durum hissenin aşırı alım bölgesinde yer aldığı şeklinde görülmeli ve dikkat edilmelidir.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
2 tavan çekti 900 aşıldı,önündeki hedef 1000 orayı aşarsa önü açılır...ytd.
1000 sonrasına bakmak lazım,1000 sonrası bakalım ne olacak ?,önceden 1200 üstüne atmıştı,zarar yazdığından 700 altına indirmişlerdi bizde tekrardan damlamıştık,800 ütündeykende ayni numarayı yapmışlardı 770 altını göstermişlerdi,775 tekrar damlamıştık peşi malum 850,tekrar 800 altını gösterebilir diye 3/1 okutmuştuk tufaya yakalandık bedelli açıkladığı için,zaten bekleniyordu bedelsiz bekliyordum tersi oldu,sermayesini güçlendirip alacağı çok olduğu için,bedelli sonunda alacaklarını tahsil ettikten sonra düşünebilir,ama bunlar halka açıklık payını yükseltmez sadece lotlarını artırır,açıklık oranını yükseltmek için tahsisliye gitmesi lazım...
Yer İmleri