:D eyw ,
bu fiyatlarda tutmak için yapılan satışları neredeyse bu forumdakiler aldı.O yüzden soru işaretlerim olmaya başlıyor.Bilinçli bir şekilde tahtaya mal geliyor ve malı alanlar biziz.Böyle olunca kıllandırıyorlar.
Acaba diyorum devirden sonra eski sahiplerin ellerinde kalan hisseler vardı.Acaba o dengesizler mi satıyor? Yada Erciyasın patronları onlar satsın diye mi bekliyorlar anlamadım .
Kafamda deli deli sorular ..... Sırf senorya yazıp çizip oynuyoruz......
bence spek yok bu kagitta .surekli talimat vermesi spek oldugunu anlamina gelmez oldukca yasal bi durum.. ..vegas a katiliyorum. agustos ortasindan sonra olumlu hava olabilir. interent yasagi kalkinca bu al sat talimatlari arasi fark azalir..
Böyle bir tablo en son KLGYO'da yaşanmıştı.
Çok iyi bir bilançonun geleceği biliniyordu ancak yatırımcılar gene de kararsızdı, hisse fiyatı yükselmediğinden dolayı. Bilanço geldi, iki günde %37 yaptı.
Şimdi aynısı OZBAL'da yaşanıyor. Birleşme neticesinde çok güzel şeyler olacağı herkesce biliniyor ancak yatırımcılar gene de tedirgin.
Bekleyen ekmek yiyecektir.
Ayrıca bu kadar az hacimle, SPK tedbiri altındayken hissede tahta yapıcılar pek ortada gözükmez.
Şimdi aklıma geldi, kipa hissesininde migros daki olayı nedeni ile yaklaşık 4 ay 2 li seviyelerde gezindi, sonrasın da 3.5 seviyelerine geldi 1 ay sürede. Kipa formunu o dönemde takip etmiştim, beklenti büyük olmasına rağmen ve bilinmesine rağmen ky cı tarafından, forumdaki yorumlar nedeni ile ben bile tahmin edememistim o kadar çıkacağını. Şimdi bizim forum yorumları geldi aklıma aslında beklenti büyük fakat adamlar kaç aydır aynı seviyede tutunca psikolojik olarak bizi etkiliyorlar. En iyisi şahsım adına beklemek diyorum, inşallah tahminlerim beni yanıltmaz.
Şirket gayet şeffaf bir şekilde süreci ve gelişmeleri kamuya açıklıyor bilgilendirme yapıyor, Tahtadaki fiyatlamalar kişilerin marifeti tahtadaki kişi yada kişiler düzgün hareket etseler hisse fiyatı daha iyi fiyat seviyesine gidecektir.
uyargil dostum tahdata iki üç kurum var , speğin adamı sanıyoruz adamlar 3 ten alıp 3,10 da veriyorlar.Bizde adamları mal toplamıyorla diye kızıyoruz neden satıyorsun totoş diye :D olay bu.
İşlem yapanlar muhtemelen bizlerden biri spek mpek yok bu uyuz eşekte.
Yer İmleri