Sayfa 246/273 İlkİlk ... 146196236244245246247248256 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. saatliklerde 2 rakam
    18.46 ve 18.49.
    18.46 altı satıs baskısı, 18.49 ve ustu bir cırpıda 18.70 leri getirir.

2. Şu hacim artışıyla birşeyler denemek istiyor ama baskılıyorlarda. Ytd

3. Çapariye alıştırdın ama artık kaşık kullanıldığım için bıraktım o işleri bu bölge de! Sonra ağ uykusuna yatacam haberin olsun. Küfeyi doldurmuşum. Ağ beklicem. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çapariye alıştırdın ama artık kaşık kullanıldığım için bıraktım o işleri bu bölge de! Sonra ağ uykusuna yatacam haberin olsun. Küfeyi doldurmuşum. Ağ beklicem. Ytd
    Ha yok illa ben çapariye dönerim dersen veya düşersen, sen bilen. Benim makaralar bu aralar iyi sardı, camcıdan verdim bir tane eve geldim olur sonra beş tane.. anladın sen onu! Kralsınız. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şu hacim artışıyla birşeyler denemek istiyor ama baskılıyorlarda. Ytd
    Endeks izin verirse niyeti 18.71 ya da 19.24

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şöyle bir baktığımızda bu yılki günlük en yüksek kapanışı yaptı. Tavşan mı geçiyorsun diyenler olabilir, geçmiyorum bu yıl dedim sadece. Heyecanlanmaya gerek yok elbette ama yine günlükte mayıs, haftalıkta ise marttan gelen çanağı bugünkü kapanış ile tamamlamış. Katlaması olur mu olmaz mı diye diye herif bizi katladı yıllardır. Çok çanak gördüm bundan akabinde çömlekte gördüm. İlk geldiğim zamandan beri disiplini bozmadan hem malı arttırdım, hemde para kazandım, yormadı desem yalan olur. Yakın destekleri yazmıştım onlar geçerli 1820 ve hemen altında 1809, 1796 var. Aylıkta 1924 yırtılmamız gereken yer olabilir, önce haftalık direnci geçersek, dar alandan kurtulup geniş alana geçiş bölgesi.. çapariden, kaşığa ve sonra büyük ağ..
    Bu yılın zirvesine binaen klip atardım tabiki istenilen bunlar olmadığı için atmıyorum.. ytd
     Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    Endeks izin verirse niyeti 18.71 ya da 19.24
    Bende yırtılmamız gereken yer olarak kutuma aynı noktaya gitmek istiyorum. Bugün bankaları dinlendirdiler. Yarında akgözlübank ile belki yırtılacağımız yere geliriz. Henüz seans bitmedi yatırım tavsiyesi neyim değil tabiki. Ytd

7. Gerçi bir yandan bankalarda da kafam gibi gap kaldı. Faiz kararı ne zaman acep, o zaman bakarık. Ytd

8. Çanagı katlama potansiyeli hacime bağlı tamamen..Hacim arttığı an katlar tabi.

Sayfa 246/273 İlkİlk ... 146196236244245246247248256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •