Sayfa 883/884 İlkİlk ... 383783833873881882883884 SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. 44 milyon kar gelmiş sağlam duruyor eski zirveye gidebilir 1 yıl dan beri elde kaldı

2. Beklenden çok çok iyi tekrardan eski günlerine dönmesi yakındır yalandan yere hisseyi düşürüyorlar yönetimde yakınlarda olumlu haberler yollamaya başlarsa eski yerlerin çok üzerine gidme ihtimali çok yüksek hakkımızda hayirlisi

3.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Beklenden çok çok iyi tekrardan eski günlerine dönmesi yakındır yalandan yere hisseyi düşürüyorlar yönetimde yakınlarda olumlu haberler yollamaya başlarsa eski yerlerin çok üzerine gidme ihtimali çok yüksek hakkımızda hayirlisi
    Bende çok beğendim önü açılabilir hissenin...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Ben 44 milyona göre yorum yapmıştım ama malesef 5 milyon açıkladı 44milyon nereden çıktı sadece şunu söyleyebilirim bilançoda azda olsa toparlanma var umarım iyiye doğru ivmelenir.

5. Adamlar bulmuş böyle "bilinçli" yatırımcıyı...Oh, ne âlâ !...

Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Sayın hissedar nerelerdesiniz buralarda hiç kimse kalmamış sahi keko lar falan ne oldu onlara.birde bu 44 milyon kar meselesi nereden çıktı bilginiz varmı aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla.

7. Bende yok ama toparlıcak ben begendim bilançoyu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bende yok ama toparlıcak ben begendim bilançoyu...
    topluyor bugun guzel gidiyor...

Sayfa 883/884 İlkİlk ... 383783833873881882883884 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •