Originally Posted by
*Bozkurt
Ev alma niyetinde olanlar için fiyatın düşmesi iyi Düştükçe az az biriktiriyoruz ama çok Uygun fiyata düşmesi de iyi değil, diyelim ki 3 tl ye düştü. Parası olan şak diye milyonluk sertifikayı alır evi ucuza kapatır.
Bu topiclerde yazdığın en yanlış şeyleri burada yazmışsın. Karşında bu işi yapan kim devlet. Bir evin değeri 6 günde % 12 düşer mi? O zaman bu değerleme yanlış bu işi yapanlar işini düzgün yapmamış. Kaldı ki bu piar projen bu işin bu şekilde olmasına sebep olanlar bana göre tam bir m.ldır. Ben hisse alanların yerinde olsam cimeri ve KGK umunu şikayetlere boğardım.Bu şekliyle devlet vatandaşını kazıklamış oldu.Fiyat eğer düşecekti ek satışı yapmayacaktı o zaman.Bende sana şimdi soruyorum ne farkı kaldı devletin A1-Bulls-Teradan? Devlet Spekülatör mü? Sosyal medyadaki sol tandans ekonomi çevresine muazzam bir malzeme verdi.Şimdi bir sonraki sertifikaya müşteriyi nasıl bulacaksın? Geçen bir ortamdayım bu işlerle ilgili devletin üst kademelerinde bir vatandaş bu olayı ballandıra ballandıra anlatıyor 3 cümle söyledim konuşmaya devam edemedi.Bana da acayip kızdılar.Alışmışlar onlarda herkesi yaftalayıp geçmeye. Sonra ortam sakinleşince yanıma geldi sordu necisin ne iş yaparsın bende anlattım buradaki yazdıklarımın daha genişletilmiş bir özetini.Sosyal medyadan da bazı gömme yazılarını okuttum. En sonunda da İPKB den üst düzey bir isim verdim kendisi abimiz sayılır diye ben tanıyorum dedi.Sonra sormuş beni senin yeğen bizim karizmayı çizdirdi diye anlatmış.
7,59 a halka arz yapıp 3 olacaksa bu fiyat bence çok yanlış düşünüyorsun kusurabakma. Bu işin bu şekliyle olmasına sebep her kim varsa Hakkari de güzel bir memleketimiz..... Bana göre kapasiteleri ile hak ettikleri yerde orası.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri