Sayfa 914/934 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924 ... SonSon
Arama sonucu : 7470 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Et tüketmeyeler için pahalılık yoktur.
    Araba gibi bişey
    bir halt olacağı yok.

2. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Et tüketmeyeler için pahalılık yoktur.
    Açıkça para biriktiriyorum mecburen. Çocuğu mezuna bıraktım seneye tıp yada diş hekimliği için dersaneye gidecek. En kötü 120 bin. O yüzden eti bırak çoğu meyve kuruyemiş çıktı hayatımdan. Parayı koklayarak harcıyoruz. Üstümüze don bile almıyoruz o derece.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Açıkça para biriktiriyorum mecburen. Çocuğu mezuna bıraktım seneye tıp yada diş hekimliği için dersaneye gidecek. En kötü 120 bin. O yüzden eti bırak çoğu meyve kuruyemiş çıktı hayatımdan. Parayı koklayarak harcıyoruz. Üstümüze don bile almıyoruz o derece.
    Eski donlarıda mendil yapan dayı aklıma geldi. Bak onun penceresinden sıkıntı yok. Halkın genelinde bir memnuniyetsizlik var sorunları sorun olarak görmeyi bırakın akışına bırakın yani. Dıj güçlerle gücümüzü gösterelim.

5. Bir kaç gündür YouTube'dan yerli müzikleri dinliyorum. Acayip hoş geliyor kulağa, bu diyarlardan uzaklastiriyor. Sonia de fatima correraya denk geldim mesela

6. kanal olarak... Sadece bu tür değil Moğol, orta asya türk ezgileri , gırtlak müziği falan çekici gelmeye başladı... Galiba kökenlerime inesim var , hoş gerçi üst nesillerime bakınca Horasan taraflarimdanim da

7. Bugün Dünya gazetesinin manşetinde vardı: 1 aylık faiz % 50.5 e, 3 aylık güya % 51.5 ye inmiş.

Hangi banka Kime veriyorlar bu faizi?

Parayı boşta bırakıp gerçekte yüzde 46 bile vermeyen hoşgeldincilerin faizini mi almış...

Bir ekonomi gazetesi bu olaydan bihaber olabilir mi?

Güya mevduatçılar çok faiz alıyor, siz de dolarınızı bozdurun algısı mı?

Koskoca Dünya ne hallere düşmüş...Yazık...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kaç kez test edildi, kaç kez umutlar yerle bir oldu ama hâlâ Bahçeli den yana iflah olmaz bir iyimserlik söz konusu. Bahçeli nin arada bir ağır abi rolünde racon kesmesi üzerine Aha! Sevim koş ittifak dağılıyor psikolojisine eminim Bahçeli nin kendisi de kıs kıs gülüyordur.

Bu ittifak kolay kolay dağılmaz. İkisi de birbirine mahkûm. Hem siyasi hem adli açıdan birbirlerine mahkûm üstelik. Birbirlerinin açıklarını biliyor, dosya biriktiriyor, arada bir Bak üstüme gelme seni fena yakarım kabilinden üstü örtülü mesajlar veriliyor ve sonrasında hiçbir şey olmamış gibi can ciğer kuzu sarması.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...-inmek-2428671

Bu ülkeyi oligarşi yönetiyor.....

Bahçeli ossurayım derken sıçtımmı acaba modunda....

Ne tayyibi ne bahçesi forumdaş....!!!!!!!!!!!!!

Sayfa 914/934 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •