Sayfa 646/963 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7698 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop LXVI

1. yabancı almış mış hikayesi yazıyorlar sosyal medyada , a.k hiçimi takasın sağlamasını yapmazlar hala 20 sen önce ağızlar 13-14 binler havada uçuşuyor yukarda takas kurumlar dönen oyunu görmüyormu imtiyazları kurumları , hisseler arası fonlama ile oyun dönüyor ama müzik bitene kadar kimse sesini çıkarmaz yukarki rakamları yazanlar kar realizasyonu yaptığında tvlere çıkarlar biz pozisyonlarımızı azalttık yada kapadık derler
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. 20 ara verdim, geldim.
    Sasa,Çanta ve Haşhaşi aşağı salmışlar.
    Neden ki bir haberde yok. Yoksa ky keklediler mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    20 ara verdim, geldim.
    Sasa,Çanta ve Haşhaşi aşağı salmışlar.
    Neden ki bir haberde yok. Yoksa ky keklediler mi?
    sasa taşıyan biri olarak benim temel analizim msı çıkması bazı fonları satıp diğerlerinin alması ile başlayan süreç , patronun ekonomi sayfasına verdiği röportaj , yabancı ortak hikayesi, yumurtalıkla ilgili kap haberi derken pat bilanço geldi yerlerde ben o bilançoyu o kadar kötü beklemeyen taraftaydım milleti dökmek için ara bir markaj olduğunu düşünüyorum benim seneryoda 3.45 maliyetle taşıklarıma sonrada biraz daha ekleyip şimdilik devam ediyorum yalnız tahtanın teknik bir yol haritası varmı var ama dikkat edilerek hareket edilmeli maliyetler önemli .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt ,

nerdesin dökülenleri toplayıp tavan kapatma derdindeyiz .
    ama pıst 100 yolu kesermi bakıcaz.
    bozkurtta trade ettiği için ayın 21 de böyle ince nüans oldu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    2s
    Fatih Erbakan:

- Sinop’taki bakır madeni 3,5 milyar liraya imtiyazlı holdinge verildi. MTA raporuna göre burada 480 milyar liralık bakır var.

- 2023’te kamuda müdürler, bakanlar ve yardımcıları helikopter ile uçak kiralamaya 5,6 milyar lira harcadı. (Muhammet F. Başçı/ Anka)

https://x.com/haberaktifcom/status/1959915397861257248

gelsinler bu iddialar doğruysa millete anlatsınlar , Cem küçük gibi yandaş gazeteciler hadi araştırın 3-5 program yapın bunlar doğrumu diye soramazsınız çünkü konforunuz bozulur sonra bize Allah kitap dersi veriyorlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    1 sa
    #SONDAKİKA Bloomberg: SPK, açığa satış yasağını 29 Ağustos’ta kaldıracak.

1 Eylül'den itabaren açığa satış işlemleri tekrar serbest olacak.

#Bist100 #Borsa

hadi yine iyisiniz belli kurumlara sağlanan imtiyaz herkese başlıyormuş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

TOPIGI NIYE ACMIYORSUN.....

gidin bakin....en son HEKTAS va sasa yi aldim....

hektasi 2.90 dan aldim.....carp bunu 2 ile....ne eder....5.8 panginot eder....kaci gordu 5 kusuru....BAK AZ KALDI.....kuzu kurali....kuzu borsada girdigi pozizyon ikiye katlamadan pozizyondan cikmaz./...haziran sonu girdim....koy 3 ay...EYLUL diyi.....topigi acarim.

borsa risk demektir....kodugun para ikiye kesin katlar.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BORSALAR EKONOMI COK KOTU IKEN CIKAR.....ekonomi iyilesti mi.....COKERLER....bu temel kuzu kuralidir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 646/963 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •