Sayfa 653/724 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703 ... SonSon
Arama sonucu : 5786 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Viop LXVI

HEDEF FEYZA-2 bogunki gun basladi.....

DOVLET....

turk lirasini....bulunmaz kumas yapacak.....hepsini mustulamistim topigimde....

diir ki reis....

olmeyi denedim.....SENSIZ OLMADI....

SEN KIM.....TURKISH LIRA.

ilmeyi NEBATI ile boynuma taktim.....{KKM}

OLMEYI DENEDIM.....SENSIZ OLMADI....

yakacagim dovizdeki usaglari diir reis../..
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tufan Cömert
    @tufancomert
    Son veriye göre toplam 10 mlr civarında bir rakam kalmıştı. Bugün yarın sonlanır diye bekleniyordu.

Buradan çıkacak rakam dövize dönecek diye bir endişe görüyorum ama 10 mlr tek kalemde dönmeyecek, vade geldikçe belli bir oranda dönüş olur, o da halihazırda turizm ve ihracat kaynaklı döviz akışı bolken piyasa dinamikleri içinde erir gider.

Buradan çıkan para borsaya gelir mi derseniz, hayır. KKM müşterisi temelde faizden kopmak istemeyen ama dövizde bir sıçrama olursa da bundan faydalanmak isteyen yatırımcı tipi. Klasik hisse senedi yatırımcından çok farklı bir profil.

2-3 gündür hem yandaş hem iktidar tarafı güzelleme yapıyor borsaya ne kkm gelir yukarda Tufan bey özetlemiş neden gelmeyeceğini ppf ve mevduattan çıkıp gelecek denilen yatırımcı ben beklemeiyorum çoğu eski %10 stopaj , diyelim pıst 100 herkesin beklediği 14 bin gitti ne yapar buradan %22 aynı getiri ppf ve mevduatta mevcut hemde risksiz temmuz ayında gelen 840 milyon dolar adrese teslim tahtalara girdi yani INSIDER olayı bu para dışarı çıkarılan para bana göre şimdi bu paranın sağlaması yapılmak isteniyor taşıma maliyeti vs vs bu yüzden alıcı çekme derdindeler , açık hikayesi ile herkesin eli netlik kazanır badem bofasının elinde iyi mal var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

doviz mevduatina yuzde 15 stopaj ekimde.....o an borsa 18 000 i asmis olacak....

bu haberle yani.....

turk lirasi KRALDIR.....

REIZ....bi tek onu basabiliyor....KRAL YAP....bas bas ver.

gecmiste degil....bugunde degil....GELECEKTE YASAMAYI OGRENIRSEN.....borsanin USTAD-I AZAMISIN....

mayis ayinda dedim ki....KKM ucacak.....

simdide dedim ki.....DOVIZ MEVDUATI UCACAK....kaydedin ula benden daha akillilar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BENDE AKIL KIT....

cok calistim cok ugrastim....bir mathias....bir laz bulut olamadim....

emme....

onlarin ondabiri gaddin oldum saniyorum....

calisacegim.....bende onlar gibi akilli olacegim....COK BILGILILER COK.....ha ha ha

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

2-3 gündür hem yandaş hem iktidar tarafı güzelleme yapıyor borsaya ne kkm gelir yukarda Tufan bey özetlemiş neden gelmeyeceğini ppf ve mevduattan çıkıp gelecek denilen yatırımcı ben beklemeiyorum çoğu eski %10 stopaj , diyelim pıst 100 herkesin beklediği 14 bin gitti ne yapar buradan %22 aynı getiri ppf ve mevduatta mevcut hemde risksiz temmuz ayında gelen 840 milyon dolar adrese teslim tahtalara girdi yani INSIDER olayı bu para dışarı çıkarılan para bana göre şimdi bu paranın sağlaması yapılmak isteniyor taşıma maliyeti vs vs bu yüzden alıcı çekme derdindeler , açık hikayesi ile herkesin eli netlik kazanır badem bofasının elinde iyi mal var
    https://www.borsagundem.com.tr/bank-...i-hisseler-157

Bugün banka satmışlar neyle yükseltecekler borsa genelde bankalar ile yükselir gerçi açığa satış yasağı kalkıyor şimdiden ucuza almak için satıyorlardır
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BENDE AKIL KIT....

cok calistim cok ugrastim....bir mathias....bir laz bulut olamadim....

emme....

onlarin ondabiri gaddin oldum saniyorum....

calisacegim.....bende onlar gibi akilli olacegim....COK BILGILILER COK.....ha ha ha
    2 duble içip burada fazla artislik yapma beni bilirsin ben o topladığın yancılarına benzemem sende ne bilgisi var teknik yok sağdan soldan yalvarıp graf istersin ,bu topikler çok şahit oldu , temel hikaye oda yok kafana göre 3-5 seneryo yazıp sonra ben bildim modundasın öbür köyden maça gider gibi 5-10 takipçi getirip ben bildin modu olmaz varmı net analizin YOK Ziyaaaaaaaaa bu yüzden kendi kendinin gönlünü hoş et millete bulaşma
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Mevsimlik işçiler vardır bizim borsada öyle
    Yazın faiz neden çünkü patronlar tatilde
    Kışın borsa neden çünkü patronlar ekran başında
    Arada döviz altın neden çünkü patronlar kaos çıkarmada
    Yani sermayelerini nereye götürüp kazanmak istiyorlarsa oraya gidiyor para
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    https://www.borsagundem.com.tr/bank-...i-hisseler-157

Bugün banka satmışlar neyle yükseltecekler borsa genelde bankalar ile yükselir gerçi açığa satış yasağı kalkıyor şimdiden ucuza almak için satıyorlardır
    1 ayda belirlenen tahtalarda 35 milyardan fazla mal aldı ince ince dağıtıyor ne hikmetse milletin zayıf bilanço beklediği dönemde 1 eylül herkes aynı tavada bu kuruma tanınan imtiyaz herkes için açık
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 653/724 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •