Sayfa 266/282 İlkİlk ... 166216256264265266267268276 ... SonSon
Arama sonucu : 2252 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Zaten bu hissenin açıkçıları olmasa çoktan nerelerde olurduk. Kelle paça yapsın açıkcıları. Yapsanıza açık hadi yiyiyorsa.
    Yiyiyorsa benle kuytuya gel. Açıkçaların açıklarını kapattırsa o zaman belki düşer. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Haksız mıyım Orhan hc
    Benim yaşımı sormadın muhtemelen yazılarımdan az çok ruhumun genç olduğunu anlamışssındır. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ziyaretçi sayımız 9 oldu. Açıkcılar mı acaba. Dokuz doğursunlar.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Haksız mıyım Orhan hc
    Benim yaşımı sormadın muhtemelen yazılarımdan az çok ruhumun genç olduğunu anlamışssındır. Ytd
    orta yas tahmin ettim.

5.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    orta yas tahmin ettim.
    Yaşımı söylersem tahtacı buralardan gitmeyeceğimi anlayabilir. 5 yıl önce emekli oldum. Daha bir gençleştim. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tabii bu alsatlar için herife kızdığım falan yok, Napsın o da 2 yıldır suyuniçinde bizim gibi parası pula döndü.

Endekis son 4 ayın zirvesini gördüğü yerde bu uyuz gitmiyorsa şabkayı önümüze koyup düşünmek lazım niye gitmiyor diye
    Tahtaci dayucuğum bile bıktı bu uyuz hisseden, karambole arada limanda gitti. Artık 1 limanımızda yok.
    Alttan aldım üstten okuttum yapabilen ehh işte ölmeyecek kadar buralarda kuru ekmeğe talim ederek tekkeyi bekliyor işte.
    Endekis 11500 olmuş zirve üstüne zirvesini tazelerken bizim ki daha 25 taleyi bile göremedi bırak zirveyi şurda kalsın.

Neyise

Madalyonun 1 de şu tarafından bakalım,
    Bugünkü kırmızı için
    Malları elinden kaptıranlar için 1 güzellik yapıyorlar deye avutalım kendimizi
    Hamdım Piştim Yandım

7. Bugün bir 2230 beklerdim en az. Olmadı 2154 kapanışa da fit im. Bugünlük Ytd

8. Bugün lingoya kapanışta kamyon çarptı. Hatta dozer. Neye gelicem borsanın son yükselişini lingo ile başlamıştı. Ha bununla klasmanı farklı olsada, sadece not olarak bulunsun. Ytd

Sayfa 266/282 İlkİlk ... 166216256264265266267268276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •