Holding alımları olmasaydı duman olmuştuk, tam en sıkıntılı dönemde el attılar, bakalım alımlar ne zamana kadar devam edecek.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bugün tekstillerde bir hareket var, tavan olanlar var hatta, Yunsa, Sktas, Kords, biz neden etkilenmiyoruz acaba, sadece zarara mı eşlik ediyoruz.
Sektör aksa da akmasa da gitmez bu Aksa.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
valla mutlaka bana kızacak olanlar çıkacaktır ama ben de memnunum. bu geri alımlar gerçekten çok hoşuma gitti.
aksa'nın, öngörülemeyen bir gelişme olmadığı sürece (halka arz vs gibi), önümüzdeki bir kaç yıl boyunca uçup kaçmasını zaten beklemiyorum. aksa yapısı itibariyle ayakları yere sağlam basan, dikkatli adımlarla yatırım stratejisi geliştiren ve uzun dönemde teknoloji şirketine dönüşmeyi planlayan, bu planın da ilk adımlarını çoktan atmış bir şirket.
yani ne dikey karides üretimi hayali var, ne "amerikanın enerji depolama şirketi olacağız" gibi palavraların ardına saklanıyor. yavaş ve dikkatli adım atıyor. zamanı olmayan yatırımcının bu şirkete yatırım yapması pek mantıklı değil gibi.
yine de yatırımcısını da ezdirmiyor, öldürmüyor. çok iyi bir zamanlama ile geldi geri alımlar. şu an 7-8 lira olsaydı hangimizin yüreği dayanabilirdi 5 yıl sonra toplayacağımız meyveleri beklemeye?
he piyasada 400-500 şirket var, niye bunu bekleyeyim diyorsanız siz de haklısınız. ben kısa-orta vade yatırım konusunda ultra beceriksiz olduğum için bekliyorum.
Yer İmleri