Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
Arama sonucu : 132 madde; 113 - 120 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    7,59--------6,57
    10 günde 102 kademe yaklaşık %14 düşüş...
    bunun tahtacısına bakarak bizim tahtacı ne mübarekmiş diyorum...
    derken 6,56 oldu... bir de 6,57 şimdi de 6,56 dan hunharca satanlar kaçtan aldı da böyle rahat mal satıyorlar???
    Acaba hükümet bizim ucuz ucuz konut almamız için mi uğraşıyor???
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    kanka 5 liraya gelsin ordanda alırız dönmese de olur
    amaç biriktirmek
    Dayucuğum bu damlamıyor bildiğin şırıl şırıl akıyoru
    Düşüş bu hızla devam ederse 3 seneye Bedavaya ev sahibi olucuuuk
    Hamdım Piştim Yandım

DMLKTG günlük, Halk Yatırım Fiyat İstikrarı kapsamında alışlar yapsa da Hisse düşüşüne devam ediyor, dipsiz kuyu misali, bu Halka Irza katılmadım, iyi de yapmışım başıma ağrı almış olurdum! Belli oldu herkesi Ev Sahibi yapacaklar ya da Kol Kesilecek!
    Ama söz bu Mendeburu 3.5 tl fiyata gelince alacağım, gelmezse de kendi bilir!

4. Ederine geliyor işte yavaş yavaş. Zaten pahalı olduğu herkes tarafından biliniyordu. Arza girenlerin yüzde 90 vur kaç için girdi elinde patladı. Ev almak için girenlerde sadece ilk alımlarını pahalı yapmış oldular. 5 tl altında alımlar artacaktır diye düşünüyorum.

30 Yıldır ne yapıyordun bir daha yaz bakalım.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benim yazdığım tek cümle hocanızın yaptığı laf salatasından 10 kat daha değerli. Anlayana. Herkes bildiği işi yapsın benim bu iş mesleğim hocanız ne iş yapar? Ben 30 yıldır sizin hocanız gibi çok adam gördüm. En büyük fiyaskoda milletin peşinden koştuğu rahmetli Y.E. Bu da anlayana. Bizim işlerde bilen para yönetir hocalık yapmaz.
    Neymiş öyle bilmediğin büyük lafları alırken dikkat edecekmişsin. Acı var mı Acıı?

6. Bunlar zorla daire sahibi yapacaklar bizi anlaşılan.

7. Kapanışta ne var ne yok 6.55 den 6.67 ye kadar silmiş süpürmüş,berkimcans abi bi ara uğradığında pasta ikram et,bakalım kim silip süpürmüş
    Pasta çilekli olsun lütfen
    Ucuza ev sahibi olma hayali bugün bitmiş olabilür, ücbucuk dedin yaktın bizi, ne güzel düşüyordu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •