Sayfa 433/948 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Bana mı diyorsunuz anlamadım ?

Speke benim üzerimden mi çağrıda bulunuyorsunuz? :D
    spek le oturup bi cay ictiniz mi hal hatir sordunuz mu? bu ne samimiyet ..

2. :D eyw ,

bu fiyatlarda tutmak için yapılan satışları neredeyse bu forumdakiler aldı.O yüzden soru işaretlerim olmaya başlıyor.Bilinçli bir şekilde tahtaya mal geliyor ve malı alanlar biziz.Böyle olunca kıllandırıyorlar.

Acaba diyorum devirden sonra eski sahiplerin ellerinde kalan hisseler vardı.Acaba o dengesizler mi satıyor? Yada Erciyasın patronları onlar satsın diye mi bekliyorlar anlamadım .

Kafamda deli deli sorular ..... Sırf senorya yazıp çizip oynuyoruz......

3. bence spek yok bu kagitta .surekli talimat vermesi spek oldugunu anlamina gelmez oldukca yasal bi durum.. ..vegas a katiliyorum. agustos ortasindan sonra olumlu hava olabilir. interent yasagi kalkinca bu al sat talimatlari arasi fark azalir..

Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    Ben dahil herkes belirsizlikten ötürü tedirgin diye düşnüyorum.

Tahtada hala yüksek bi beklenti olmasına rağmen blok blok satıcıların olması,haberin geçikmesi veya ne zaman geleceğinin bilinmemesi vsvs..

Sürekli birşeyler paylaşmak veya forumu sürekli takip etmek psikolojiyi iyice bozuyor,yoruyor.

BU Tarz durumlarda psikloji ne yazık ki ince bir ipliğe bağlı olur ve şeytan sürekli Sat sat sat diye baskı yapar.Durduk yere elimizdeki kağıtları verir bir kaç gün kagıt yükselmezse iyi ki satmışım denir,haber kap'a düştümü almaya yetişemeden % 20-30 yapar pişman eder.Yada bir kaç günlüğüne aldığımız kağıt şans eseri ya kar elde ettirir yada durduk yere zarar eder aynı lotla bile geri dönemeyiz.

En iyisi hiç ilgilenmeyip ağustos sonu ekranlara dönmek olacak gibi yoksa in bin-al satlarla bu işte para kazanamayacağız belli.....
    Böyle bir tablo en son KLGYO'da yaşanmıştı.

Çok iyi bir bilançonun geleceği biliniyordu ancak yatırımcılar gene de kararsızdı, hisse fiyatı yükselmediğinden dolayı. Bilanço geldi, iki günde %37 yaptı.

Şimdi aynısı OZBAL'da yaşanıyor. Birleşme neticesinde çok güzel şeyler olacağı herkesce biliniyor ancak yatırımcılar gene de tedirgin.

Bekleyen ekmek yiyecektir.

Ayrıca bu kadar az hacimle, SPK tedbiri altındayken hissede tahta yapıcılar pek ortada gözükmez.

5.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    :D eyw ,

bu fiyatlarda tutmak için yapılan satışları neredeyse bu forumdakiler aldı.O yüzden soru işaretlerim olmaya başlıyor.Bilinçli bir şekilde tahtaya mal geliyor ve malı alanlar biziz.Böyle olunca kıllandırıyorlar.

Acaba diyorum devirden sonra eski sahiplerin ellerinde kalan hisseler vardı.Acaba o dengesizler mi satıyor? Yada Erciyasın patronları onlar satsın diye mi bekliyorlar anlamadım .

Kafamda deli deli sorular ..... Sırf senorya yazıp çizip oynuyoruz......
    Daha yüksekten satmak varken niye bu fiyatlardan satsınlar ki ? Yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi var acaba. Bende inanıyorum yükseleceğine fakat bu hareketlere de akıl erdiremiyorum

6.  Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    Böyle bir tablo en son KLGYO'da yaşanmıştı.

Çok iyi bir bilançonun geleceği biliniyordu ancak yatırımcılar gene de kararsızdı, hisse fiyatı yükselmediğinden dolayı. Bilanço geldi, iki günde %37 yaptı.

Şimdi aynısı OZBAL'da yaşanıyor. Birleşme neticesinde çok güzel şeyler olacağı herkesce biliniyor ancak yatırımcılar gene de tedirgin.

Bekleyen ekmek yiyecektir.

Ayrıca bu kadar az hacimle, SPK tedbiri altındayken hissede tahta yapıcılar pek ortada gözükmez.
    Şimdi aklıma geldi, kipa hissesininde migros daki olayı nedeni ile yaklaşık 4 ay 2 li seviyelerde gezindi, sonrasın da 3.5 seviyelerine geldi 1 ay sürede. Kipa formunu o dönemde takip etmiştim, beklenti büyük olmasına rağmen ve bilinmesine rağmen ky cı tarafından, forumdaki yorumlar nedeni ile ben bile tahmin edememistim o kadar çıkacağını. Şimdi bizim forum yorumları geldi aklıma aslında beklenti büyük fakat adamlar kaç aydır aynı seviyede tutunca psikolojik olarak bizi etkiliyorlar. En iyisi şahsım adına beklemek diyorum, inşallah tahminlerim beni yanıltmaz.

7. Şirket gayet şeffaf bir şekilde süreci ve gelişmeleri kamuya açıklıyor bilgilendirme yapıyor, Tahtadaki fiyatlamalar kişilerin marifeti tahtadaki kişi yada kişiler düzgün hareket etseler hisse fiyatı daha iyi fiyat seviyesine gidecektir.

8. uyargil dostum tahdata iki üç kurum var , speğin adamı sanıyoruz adamlar 3 ten alıp 3,10 da veriyorlar.Bizde adamları mal toplamıyorla diye kızıyoruz neden satıyorsun totoş diye :D olay bu.

İşlem yapanlar muhtemelen bizlerden biri spek mpek yok bu uyuz eşekte.

Sayfa 433/948 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •