Sayfa 2366/2388 İlkİlk ... 13661866226623162356236423652366236723682376 ... SonSon
Arama sonucu : 19102 madde; 18,921 - 18,928 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/vaziyetcomtr/status/1960970830461997156

Vaziyet
    @vaziyetcomtr
    Özgür Çelik, Ekrem İmamoğlu'nun mektubunu okudu:

“Ben ve diğer tutuklu arkadaşlarım bu gece salıverilsek, yarın sabah İstanbul sokaklarında alnımız ak, başımız dik dolaşırız.”
    İmamoğlu bizim süper kahramanımızdır.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 28-08-2025 saat: 12:26.
    @erefefik

2. Erhan AFYONCU
    @eafyoncu
    ·
    28 Ağu
    Bir Fenerbahçe taraftarı olarak yazıyorum.
    Görünen köy klavuz istemez diye çok güzel bir atazözümüz vardır.
    Fenerbahçe yönetiminin bu becerisi, Mourinho'nun bu futbol anlayışıyla Benfica'yı eleyemeyeceğimiz belliydi. Ki biraz yönetim becerisi olsa, başka bir hoca da takımın başında olsa Benfica rahatlıkla elenir, şampiyonlar ligi hasreti biterdi. Ali Koç, Abdülkerim transferindeki becerisini Kerem transferinde de gösterdi. Almaya kalkıp, transferini çorbaya çevirdiği Kerem'in golüyle elendik.
    Yönetim ve teknik direktör yaptıkları hatalarla ligin başında herkese negatif enerji yüklediler. Bu yönetim ve Mourinho ile bırakın şampiyon olmayı şampiyonluğun hayali bile kurulmaz.
    Korgeneral Afyoncu her konuda analez yapıyor. )))))))))
    Öyle yorumlar var ki, Kerem alınsaymış, kesin Şampiyonlar ligine kalınırmış, 40 milyon euro ayak bastı parası alınırmış da Kerem de bedavaya gelirmiş. Galatasaray'ın 12 milyon euroya verdiği adamı, 25 milyon euroya alırsan, adam o baskıyla oynayamazsa ne olacak? Kerem öyle süpermen değil, çok hata yapan, çok top kaybeden bir futbolcu. Aynen Barış Alper Yılmaz gibi. Bu futbolcular çok formda olduklarında oynarlar. Form durumlarının da uzun süre üst düzeyde devam etmesi mümkün değildir. Barış'a bırakın 40 milyonu, 30 milyon euro veren varsa derhal satılmalı.

Benfica, 2 defa Avrupa Şampiyonu olmuş bir takım. Benfica, Fener'i zamanında 7-0 yenmiş bir takım. Buna rağmen ilk maç 0-0, ikinci maç 1-0 bitti. Mourinho çok iyi hoca ve Fener de bu sene şampiyon olabilir.
    Mourinho ''yapı var'' dedi, Korgeneral Afyoncu sezon başında moral bozmaya çalışıyor.

Osimhen sakatlanırsa kötü. Korgeneral Afyoncu iyileştirecek mi onu? En azından, Osimhen'in sakatlığıyla ilgili bir analez bekleriz.
    Ben de bir Galatasaray taraftarı olarak yazdım.
    @erefefik

3. Aziz Yıldırım göreve...Yönetim istifa... Mourinho yeniden takımın başına...

Futbol, ''bir top var, 22 kişi peşinden koşuyor'' demek değildir. Futbol, halk yığınlarının afyonudur ve siyasetle bire bir ilgilidir.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye başkan olup, Mourinho'yu takımın başına getirmesi, siyasette değişimin, geri dönülmez şekilde başladığını, Fenerbahçe'nin şampiyon olması ise dönüşümün artık tamamlandığını gösterecektir.

Osimhen sakatlanırsa short...
    @erefefik

4. Daily Islamist
    @dailyislamist
    🗣️ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan:

- İsrail'e yaptırımlar konusunda Türkiye'den daha ileriye adım atmış başka bir ülke yok .

- İsrail’le ticaretimizi tamamen kestik. İsrail gemilerine limanlarımızı kapattık.

- Türk gemilerinin İsrail limanlarına gitmesine izin vermiyoruz.

- Altını çizerek söylüyorum, İsrail’le ticaretini kesen başka ülke bulunmamaktadır.
    Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    ·
    3s
    Haydi o zaman İsraile karşı direnenlerin gözaltılarına son verin. Hadi Türkiyeden bir geminiin de Gazzeye giden gemilere katılmalarına izin verin. Bizden başka hemen herkes var gibi o kervanda. Daha ileri bir adım değil bu, daha basit. Tutuklamayın ve izin verin.
    İsrail'in Gaza'ya saldırısından, neredeyse 2 yıl sonra, 62 bin Müslüman şehit edildikten sonra, 5 bin 1 yaşını doldurmamış bebek şehit edildikten sonra, İsrail'le ticareti kestik demeye utanmıyor...
    @erefefik

5. Only Islamist
    @0nlyislamist
    ·
    28 Ağu
    🇶🇦Katar medyası:

📌İsrail ordusunda 10 bin Türk vatandaşı asker bulunuyor.

📌Türk vatandaşı askerler arasında Demir Kubbe sisteminin işletmesinden sorumlu general de bulunuyor.

📌Gazze'deki savaşa ise yaklaşık 4 bin Türk vatandaşı katıldı. 65'ten fazlası savaşta hayatını kaybetti.
    @erefefik

6. Suudi konuşmacıdan Yemen'e:“Siz zayıf ve fakir bir ülkesiniz!”

Husi yetkilisi Muhammed el-Buhari “Siz güçlüyseniz neden susuyorsunuz? Biz insanız. Siz değilsiniz!”
    @erefefik

7. Murat AKAN 🇹🇷
    @yazarmuratakan
    Türkiye, hava sahasını tüm İsrail uçaklarına kapattı…
    @erefefik

8. Gusholder Haber Bülteni
    @gusholderhaber
    #SONDAKİKA | MHRS üzerinden hastane randevusu bulamayanlara, bir çete tarafından randevu satıldığı ortaya çıktı.
    Grok

@grok
    ·
    28 Ağu
    MHRS randevu sistemi üzerinden erişilemeyen hastane randevularını, bir çete 200-500 TL arasında ücretle satıyor. ATV Haber'in özel haberine göre, fırsatçılar randevu bulamayanları hedef alıyor. Emniyet operasyon başlattı, detaylar için resmi açıklamaları takip edin.
    RknYlmz🇹🇷🇹🇷🏹
    @ruken77908
    ·
    28 Ağu
    Cerrahpaşa da bin liraya dahiliyeden randevu veren birileri var arkadaşım aldı o şekilde
    🧣Ömer
    @Lansalbeniii
    ·
    28 Ağu
    Çeteye nereden ulaşabilirim
    ................................
    @erefefik

Sayfa 2366/2388 İlkİlk ... 13661866226623162356236423652366236723682376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •