Sayfa 658/662 İlkİlk ... 158558608648656657658659660 ... SonSon
Arama sonucu : 5296 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Üç senedir şortçular bayram ediyor... Gerçek yatırımcılar kan ağlıyor...
    Borsadaki durumun özeti bu...
    Hele hele efes'in rusyadaki bu durumu devam ettikçe şortçular bu hisseye kene gibi yapışır...
    Şayet şirket hisse geri alımı gibi bir duruma giderse durum değişir...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2. Putin'in Rusya'daki AB İnbev'e çökmesi bir şeyi değiştirmez çünkü AEFES'teki %24 payı üzerinden oradaki şirket ile dolaylı ortaklığı her türlü devam eder...Adamlar bira pazarında Dünyanın en büyük firması Rusya olmaz başka yer olur...Esasen, AEFES için de aynı şey söz konusu ki, mevcut fiyatlamalarda zaten Rusya iştiraki yok, piyasa yeterince sattı bunu...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Bana kalırsa oradaki Ab İnbev paylarını CCOLA alacak...Sadece tahmin...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Geçenlerde sayın karayel09 ExxonMobil haberi getirmişti buraya...Bu şirket ABD'deki en önemli 2 gruptan Rockefeller kontrolünde ve Putin'in Rothschild ailesi ile ciddi bir mücadelesi var son yıllarda...Abİnbev'in arkasında da bunlar var...Biraz global bir pazarlık var gibi duruyor o bakımdan yazdım...

5.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Bu haber batılı şirketlerin Rusya'ya dönüşü için bir başlangıç olabilir mi ?

[IMG][/IMG]

kaynak : https://www.turkrus.com/4029646-abdy...l-isik-xh.aspx
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geçenlerde sayın karayel09 ExxonMobil haberi getirmişti buraya...Bu şirket ABD'deki en önemli 2 gruptan Rockefeller kontrolünde ve Putin'in Rothschild ailesi ile ciddi bir mücadelesi var son yıllarda...Abİnbev'in arkasında da bunlar var...Biraz global bir pazarlık var gibi duruyor o bakımdan yazdım...
    Evet bu haberi paylaşmıştım. Bana göre Amerika, Avrupa ve Rusya arasında bir pazarlıklar dönüyor, yakında duyarız elbet.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6. Ukrayna toprak verip barışı istemiyor gibi davranıyor, zelenski iç politikaya oynuyor, aslında toprak verip barışa dünden razı. Rusya son bir haftadır saldırılarını artırdı. ABD ukrayna nato'ya giremez diyor ama avrupa parasını ödesin ukrayna'ya silah verelim diyorlar. vs.vs. Pazarlıklar tamamen ticaret üzerine. Bu işten Rusya ve ABD kazançlı çıkacak. Kazan-Kazan üstüne oynuyorlar. Ve işin nihayetinde yaptırımlar karşılıklı kalkacak ve güzel güzel ticaretlerini yapacaklar.
    Zaten kış geliyor, Doğalgaz krizi Avrupa'nın kapısına dayanmış durumda. Rusya'ya muhtaçlar.
    ABD'nin rızası dahilinde Rusya'ya Avrupa birliği yaptırımları kalkacak, Rusya'da Avrupa'ya karşı yaptırımlarını kaldırarak güzel güzel gaz satacak.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7. An itibari ile sıcak haber, Putin açıklama yapmış, zelenski barışa hazır ise Moskova'ya davet ediyorum demiş.

https://www.matriksdata.com/website/matriks-haberler/

8. Daha önce de yazmıştım

Efes iyi yolda, no panik
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 658/662 İlkİlk ... 158558608648656657658659660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •