Sayfa 659/660 İlkİlk ... 159559609649657658659660 SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Açığa satış yapanlar paniklemiş

durumda, paniklemekte haksız da

değiller
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by rcptksn52 Yazıyı Oku
    Bugün borsa açılıÅŸı için genel bir deÄŸerlendirme yapacak olursak, dünkü kapanıÅŸ verileri oldukça önemli. BIST 100 endeksi, dünkü iÅŸlemlerini 5.000 seviyeleri civarında kapattı. Bu seviyenin altında bir kapanıÅŸ, yatırımcılar arasında belirsizlik ve panik yaratmıÅŸ olabilir. Bugün ise, açılıÅŸta 4.950-5.000 aralıÄŸında iÅŸlem görmesi bekleniyor.

Piyasalardaki dalgalanmanın nedenleri arasında global ekonomik veriler, özellikle ABD'nin enflasyon rakamları ve Türkiye'deki siyasi geliÅŸmeler öne çıkıyor. Yatırımcıların bu tür haber akıÅŸlarına duyarlılıÄŸı arttıkça, açılıÅŸta olası bir satıcılı bir seyir izlenmesi muhtemel.

Günün ilerleyen saatlerinde ise, özellikle teknik analiz seviyeleri ve günlük iÅŸlem hacmi göz önünde bulundurulmalı. EÄŸer 4.950 seviyeleri altına sarkma olursa, daha fazla satıÅŸ baskısı görebiliriz. Ancak, 5.000 üzerinde kalınabilirse, yeniden alım fırsatları gündeme gelebilir. Dolayısıyla, yatırımcıların dikkatli olması ve piyasayı yakından takip etmesi önemli. Unutmayın, her yatırım kararı kiÅŸisel risk toleransı ve piyasa bilgisine dayanmalıdır.
    Hocam harf karakterleri bozuk, yazdığınızdan bir şey anlaşılmıyor
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. Rusya"daki şirketin "yeni" vizyonu...Bence gayet açık ve net...Adı bile manidar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Rusya"daki şirketin "yeni" vizyonu...Bence gayet açık ve net...Adı bile manidar...
    Çok yerinde ve doğru bir paylaşım. Bence Rusya şirket yönetimine geçici el koyma işini, yiğitliğe de ..ok sürmemek adına bu şekilde düzeltme yoluna gidiyor. Anadolu Efes Rusya'da dimdik ayakta ve üretimine ve satışlarına devam ediyor.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım

Efes iyi yolda, no panik
    Moral kaynağısınız sayın dede, foruma daha sık iştirakinizi bekleriz

6. Bugün Borsa İstanbul'da açılışın nasıl şekilleneceği konusunda birkaç önemli noktaya değinmekte fayda var. Dünkü kapanışta BIST 100 endeksi 5.000 seviyelerinde işlem gördü. Bu seviye, yatırımcı psikolojisi açısından kritik bir eşik oluşturuyor. Bugünkü açılışın 4.950-5.000 aralığında gerçekleşmesi bekleniyor. Eğer 4.950 seviyesinin altına inersek, bu durum daha fazla satış baskısına yol açabilir. Ancak 5.000 üzerinde kalınabilirse, alım fırsatları gündeme gelebilir.

Piyasalardaki dalgalanmalar, global ekonomik veriler ve Türkiye'deki siyasi gelişmelerle yakından bağlantılı. Özellikle ABD'nin enflasyon rakamları, yatırımcıların kararlarını etkileyen ana faktörlerden biri. Bu nedenle, açılışta dikkatli olmak ve haber akışlarını takip etmek önemli. Unutmayın ki, her yatırım kararı kişisel risk toleransına ve piyasa bilgisine dayanmalıdır. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi analizlerinizi yapmayı ihmal etmeyin.

7.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Moral kaynağısınız sayın dede, foruma daha sık iştirakinizi bekleriz
    Estağfurullah benim amacım

moral vermek değil inandığım

bir hisse hakkında doğruyu söylemek

Ben bu hissenin yıl sonu

hedef fiyatına ulaşacağına yürekten

inanıyorum.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Estağfurullah benim amacım

moral vermek değil inandığım

bir hisse hakkında doğruyu söylemek

Ben bu hissenin yıl sonu

hedef fiyatına ulaşacağına yürekten

inanıyorum.
    Yıl sonu hedef fiyat nedir ?

Sayfa 659/660 İlkİlk ... 159559609649657658659660 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları