Sayfa 167/817 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Ben spek yok demekle ne istediğimi anlatamadım...

Var en kral spek burada.

[emoji16]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tamamen dediğinize katılıyorum o zaman.Hem fikiriz.Ben de kaplumbağa olmaya devam edecem.Evet yol yürü yürü bitmiyor taxı de geçmiyor tabana kuvvet.Aşınan takunyaları birgün yenileriz elbet

https://instagram.com/p/BXFf9NaArit/ yeni reklam filmi hayırlı olsun. ( yaz kızım 100 milyon reklam gideri)
    Son düzenleme : Cok; 28-07-2017 saat: 14:13.

3. bu ay 38 üstü kapanış hisseyi ne yapar üstadlar?

BU hafta performans haftası olması lazım. Sayın Speek e duyurulur

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    ENdex dediğime geldi ama bizim oğlan sürünmeye devam ediyor.Kırılma yeri 37.80 olan mrshl nın oraya gelmesıne müsade etmiyorlar.Müthiş bir baskı var ,bu ortamda bile.Bir de sayın DEVRİKLİ diyorya spek yok.Var hemde kralı var.Böğle bir ortamda serbest bıraksalar normal bır kaç kışı bıle hisseyi yükseltebilirler.Ama speek BABA ne derse odur,boynumuz kıldan ince.BEKLİYECEĞİZ BEKLİYECEĞİZ.Para erir zaman erir ama bendeki sabrı eritemezler.
    Bir arkadaş yazmışya durdo hakkında bende 2001 durdo almış müthiş dalgalara yakalanmış sonrasında yani 2003 de 5 katı ile mükafatlandırılmışdım.Ve rakamı söylemiyeyim ama gayet büyük ve tatmin edici bir rakam (ev parası)
    BEKLİYORUM BEKLİYORLAR BEKLİYECEĞİM---SAYGILAR SEVGİLER
    ALLA ha şükür 37.80 ı gecerek kapattı.

6.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Sayın baralper,

Yazdıklarımı okumuyorsunuz yada cümlenin son kısımlarındaki (cek) (cak) yada (olabilir) (bilir) kısımlarına dikkat etmiyorsunuz.

Cek - cak gibi ifadeleri kullanan biri değilim.

Teknik konusunda senin kadar bilgim olmayabilir ama bendeki bilgi bana yetecek kadardır.

Detaylı ve profesyonel teknik analiz istediğimde bazı dostlarım binlerce km öteden 10 dakika yapar ve gönderirler.

Ama takas konusuna gelince o da benim uzmanlık alanımdır.
    Günlük pastanın 1/3 üne bakarak birşeyler yazmışsınız.

İlk 5 kademe aliş satış kısmında satıcı 10 kurum var. Bunlardan 7 si Türkiyedeki en fazla küçük yatırımcının hesabının bulunduğu bankalara ait yatırım hesaplarıdır. Küçük yatırımcı güvenli kurum arar.
    İlk 5 kurumun altında DİĞER kısmıda piyasadaki diğer tüm kurumları tespit eder ve lotca ilk 5 e giremeyecek büyüklüktekilerin toplamıdır.
    Aradaki fark 23000 lot civarı.
    Azımsanmayacak kadar büyük. Nerdeyse ilk 5 kurumdaki alış lotlarına tekabul ediyor.
    Listede toplamda 30 kuruma dağıtılan küçük küçük 23000 lot var.
    Birde şunu bize kesin olarak söyleyebilirmisiniz?
    İlk 5 teki yapı kredi, ziraat, gedik, şeker yatırımdaki tüm mallar spekinmi? Buradan işlem yapan yüzlerce küçük yatırımcı var. Terside satış kademesi için doğru sadece ak yatırım için garklı. Çünkü blok olarak elden çıkardığı aşikar.

Ben ne diyorum: aynı grup 3 ayda bir tahtaya geliyor 32-33 ten toplayarak 38-40 hareketi yapıyor. 37 lerde spek uşakları tahtayı uçacak diye pazarlıyor ve küçük yatırımcıya mal kilitleniyor.
    Ey küçük yatırımcı durum defaatlerce tekerrür ederken sende 32-33 den maliyetlen 38-39 dan spekin kafasına çak diyorum.
    Ben bile bunu derken uçacak kaçacak bu sefer trendi kırdı diyenlerin yazılarından etkilenip salak gibi adamın 39,4 lardan malı basmasını izliyorum.
    Birilerine 40 lardan mal aldırıpta uçacak kaçacak diyorsam herşeyi diyebilirsiniz.
    13 yıldır burdayım kimsenin vebalini almadım.
    Hedefi çok yüksek olanların zaten günlük izlemesine gerek yok. Hergün izleyen biriyseniz kısa vadelisiniz derim. Kısa vadeliyseniz oyuncuya göre hareket etmeye çalışın.
    Saygılarıml
    Selam;

Beralper arkadaş çok iyi biridir ve konusunda da süper
    haberin olsun ondan dost ve arkadaş olur yazını görünce selam veryim dedim
    namı diger Reis veya Ayarsız tosbagayım
    arkadaşlık istegi gönderdim haberin olsun

7.  Alıntı Originally Posted by baralper Yazıyı Oku
    Sayın Devrikiki derdim polemik yapmak yada birilerine sataşarak kalp kırmak değil.. Ben işin teknik analiz kısmı ile ilgilenirim, tecrübelerimle sabittir bu piyasada tek olgu vardır HABERE GÖRE TEKNİK TEKNİĞE GÖRE HABER.. piyasa herşeyi fiyatlar ben sadece bilançoya bakarım zarar varmı ? bedelli artırım yapıp milleti soyuyormu ? yöneticisi sahibi kim ? bunlar düzgünse grafik bana söyler yakında birşeyler olacağını... Şimdi önemli olan nokta hangi pencereden olaya baktığınız.. Benim pencerem bu kağıtta en az 3 ay pozisyonda kalmak ve yaptığım yorum ve analizler bu istikamette olacak.. Bu kağıda günlük, saatlik hatta iddaa modeli 90 dk lık girenlere fayda getirmeyecektir.. eleştiri yapacak arkadaşlar bu açıdan yaklaşırlarsa kendilerini yormazlar.. Zira görüyorum ki bu forumun mesaj başına kibir oranı çok yüksek.. Unutmayın hepimiz faniyiz birbirimize de hiç bir üstünlüğümüz yok...
    Sözün özü sizi de kırdıysam bilmeden hakkınızı helal edin öyle bir niyetim yoktu..
    Selam;
    Devrikiki çok çok iyi bir dost ve takasçıdır
    bilginiz olsun
    bu ardaa siz tspor tahtasından beri takip ediyorum
    arkadaşlık istegi gönderdim
    AEO

8. üstte 38,42-38,88 var kırarsa.40,4. kırarsa... sonra grafik atayım. altta 37,5 önemli.
    Tahtaya gedik girmiş dikkat.

Sayfa 167/817 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •