Sayfa 950/960 İlkİlk ... 450850900940948949950951952 ... SonSon
Arama sonucu : 7678 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. yeni başlık yaklaşmışken şöyle bir önerim olacak acizane..

bu başlığın artık bir esprisi kalmadı.. adının, dolar enflasyonunda yükseliş kaçınılmaz olarak değiştirilmesini öneriyorum.. malum, dolar enflasyonunda açık ara dünya şampiyonuyuz KKM ile başlayan ve üstü örtülü kontrollerle bugüne kadar gelen ve halen devam eden süreçte..

teşekkürler reis, yaparsa O yapardı ve yabdı .. yani adam sadece yol yabmadı..
    ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    yeni başlık yaklaşmışken şöyle bir önerim olacak acizane..

bu başlığın artık bir esprisi kalmadı.. adının, dolar enflasyonunda yükseliş kaçınılmaz olarak değiştirilmesini öneriyorum.. malum, dolar enflasyonunda açık ara dünya şampiyonuyuz KKM ile başlayan ve üstü örtülü kontrollerle bugüne kadar gelen ve halen devam eden süreçte..

Ülkeyi pahalılaştırararak fakirlestirdi. Hayaldi gerçek oldu tak parti Takar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
    Voleybolda ABD'yide devirdik

4. Bana borsanın kazanç dışında faydası var. Borsada işlem yapacaksam 9.40 da kalkıyorum yoksa bazen gün boyu yatıyorum. Çok yatarsam da nöropatik ağrılar çoğalıyor. Hem borsa hem yöneticilik sayesinde nöropatik ağrılar azaldı. Bazen deliksiz 5-6 saat uyuyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
     Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    yeni başlık yaklaşmışken şöyle bir önerim olacak acizane..

Zaten pek önemi kalmadı,dolardan hariç herşey konuşuluyor

6. Mert Müldür, gelde bizim yüzümüzü güldür , 1-0 helal bu yollar sana Adanali Celal .

7. çünkü squid game hayranı hepsi.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Pizza'yı daire şeklinde pişirip, kare kutulara koyuyor, üçgen şeklinde kesip yiyorlar.

Neden ?

Bilen var mı.
    sqsm.jpg

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Pizza'yı daire şeklinde pişirip, kare kutulara koyuyor, üçgen şeklinde kesip yiyorlar.

Neden ?

Bilen var mı.
    Soruya soru ile cevap vereyim.

Evleri neden kare veya dikdörtgen şeklinde yapıp ismine daire diyorlar?

Sayfa 950/960 İlkİlk ... 450850900940948949950951952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •