Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Viop LXVI

Bence topikteki konular maksatını aşıyor...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm sen hala yalamadan bahsediyorsun, paylaştığın haber falan benle nasıl 1 bağlantı kurdun enteresan.
    Sana diyorum ki, benim siyaset ile 1 bağlantım yok.
    İktidarı yalamış olsaydım şuan zengin olurdum.
    Bak fasfakirim
    özetle.. din omurgalı canlı insanoğlları için inmiştir. deyom.

neyse..

bilal gelecek tüm dertlerin bitecek... uçucaz zengin olcaz.

3. Etkili Haber
    @etkiIihaberr1
    ·
    7s
    Kılıçdaroğlu’na yakın bir milletvekili:

“İnanın Kemal Bey’in gündeminde davalar yok.

İnanın, 15 Eylül’de mahkemenin nasıl bir karar verebileceği konusunda da tek bir söz söylemiyor, bizim yorumlarımızı dinlerken de sadece ‘Evet, evet…’ demekle yetiniyor.â€

(Saygı Öztürk)

ofis neden açmış kim açtırmış neden sormuyorsunuz ben genel başkanlığını yaptığım partiye KAYYUM olarak gelmem diye neden söylemiyor , bıraksın milletin aklıyla dalga geçmeyi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Valilikten tepki çeken karar! Sahipsiz hayvanların beslenmeleri yasaklandı
    Afyonkarahisar Valiliği tarafından gerçekleştirilen Hayvan Hakları Koruma Kurulu Toplantısında tepki çeken kararlar alındı. Toplantıda, sokaklarda, üniversite kampus alanlarında, okul bahçelerinde, parklarda ve kamu kurum, kuruluşlarının bahçelerinde sahipsiz hayvanlar için oluşturulan beslenme noktalarının kaldırılmasına ve beslenmelerinin yasaklanmasına karar verildi.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. rusen cakir
    @cakir_rusen
    40 yıllık gazetecilik hayatımda böyle bir şeyle karşılaştığımı hatırlamıyorum ve bu olayın nasıl tanımlanabileceğini de kestiremiyorum.

https://x.com/cakir_rusen/status/1963876603055739319

6. Okuma yazmayı söktükten sonra ne bulsam okurdum.Sokakta üzerinde yazı olan bir şey bile görsem okumadan geçmezdim.ilkokul yıllarında köyde olduğum sırada dedemin rafında bir kitap bulmuştum.Ebu Hanife' nin menkibesini ( hikayesini) anlatıyordu.Çok kısaca özetleyeyim...

Genç bir adam nehir kıyısında abdest aldığı esnada ,nehirden bir elma yanından geçer, bu elmayı alır ve bir ağız ısırır,sonra ise eyvah der,bu elma başkasına ait ben bunu yedim, sahibinden helallik almak lazım der.Akabinde nehri takip eder ve elma bahçesi içerisinde yaşlı bir adama rastlar.Bu bahçesi sana mı ait diye sorar.Yaşlı adam evet deyince de hikayeyi anlatır ve helallik ister.

Yaşlı adam hikâyeyi dinleyip genç adamı süzdükten sonra, bir şartla der, benim bir kızım var onunla evlenirsen elmayı helal ederim der, genç adam kabul eder.Bunun üzerine, yaşlı adam yanlız benim kızımın gözleri kör der, yine aynı cevabı alır.Bunu üzerine benim kızımın kulakları duymaz der,yine aynı cevabı alır.Bu kararlılık üzerine yanlız beni kızımın elleri ayakları sakattır der,yine olumlu cevabı alır.

Nihayetinde evlilik gerçekleşir fakat genç adamın evlendiği kızın ne gözü kördür,ne kulağı sağır ne de el ve ayakları sakattır.Daha sonra bunun hikmetini sorar yaşlı adama, adam derki,benim kızım harama bakmamistir kördür, haram işitmemiştir sağırdır.Haram el uzatmamistir sakattır der.

Ve bu evlilikten Ebu Hanife doğar.

Gelelim konuya; inanan biriyseniz nereden nerelere gelmişiz öyle bakın hikayeye.

Yok şayet inanmayan biriyseniz Ebu Hanife' nin hayat hikayesine bir bakın öyle bakın hikâyeye.

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Valilikten tepki çeken karar! Sahipsiz hayvanların beslenmeleri yasaklandı
    Afyonkarahisar Valiliği tarafından gerçekleştirilen Hayvan Hakları Koruma Kurulu Toplantısında tepki çeken kararlar alındı. Toplantıda, sokaklarda, üniversite kampus alanlarında, okul bahçelerinde, parklarda ve kamu kurum, kuruluşlarının bahçelerinde sahipsiz hayvanlar için oluşturulan beslenme noktalarının kaldırılmasına ve beslenmelerinin yasaklanmasına karar verildi.
    işleri güçleri sokaktaki hayvanlar.sokak hayvanının sokağa düşmesini engelleyecek hiçbir eylem yok.merdiven altı üretim var, sokağa bırakma var, köpek dövüş ligi var ama hayvanı beslemek yasak!
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Snob seninlede ters düşmeyelim Ebu hanife diyorsun ya buda Arap masalı

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 840/1001 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •