Sayfa 662/662 İlkİlk ... 162562612652660661662
Arama sonucu : 5296 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Son dönemde CITI takasında yaşanan %30'un altına düşüş, piyasalarda önemli bir belirsizlik yaratıyor. Hissedarxd'ın belirttiği gibi, hareketli fonların satışlarının sona ermesiyle birlikte bu baskının azalması mümkün olabilir. Ancak, bu durumun ne zaman gerçekleşeceği belirsiz. Özellikle Anadolu Grubu ve AEFES konusundaki gelişmeler, şirketin geleceği üzerinde büyük etki yaratabilir. Rusya'da yaşanan marka değişikliği ve yeni kimlik, pazardaki rekabet açısından kritik bir noktaya işaret ediyor.

Öte yandan, HSBC takasına gelen 4,65 milyon lot, piyasalardaki işlem hacminin artış gösterdiğini gösteriyor. Bu da yatırımcıların gelecekteki gelişmelere dair umutlu olduğunu düşündürüyor. Ancak, kısa vadede destek ve direnç seviyelerinin dikkatle izlenmesi gerektiği aşikar. Genel olarak, piyasalardaki belirsizlik devam ederken, temkinli bir yaklaşım sergilemekte fayda var. Yatırımcıların, gelişmeleri yakından takip etmeleri ve stratejilerini buna göre güncellemeleri önem taşıyor.

2. Teknik, taktik vs boş...Resmen Rothschild vs Rockefeller savasının ortasındayız...Herkes tarafını seçsin abi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Teknik, taktik vs boş...Resmen Rothschild vs Rockefeller savasının ortasındayız...Herkes tarafını seçsin abi...
    Üstadım bunlar savaş dinlemiyor... kafayı kaldıranı vuruyorlar.. ben bu senet için son kurşunlarımı sıktım... 14.92 seviyesini test etmelerini beklemiyordum ama süratle 14.92 ye çarptılar... önümüzdeki hafta sanırım daha önemli olacak .. 15.76 geçilirse 16.25 aktif olacak..
    not: leylak ve roza indikatörler bir yarım yay çizecek...eğer bar, bu yay içinde kalırsa güzel kalamaz ise bir süre üzer..

ttps://hizliresim.com/k9z2xa9][/url]
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Takas varmıdır ve Bu günkü işlemler.

Teşekürler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. CCOLA'nın piyasa değerinin %51'ine ulaşmaya 1 tık kaldı...Rusya'yı geçtim şirketi komple gözden çıkarmış fiyatlamalara geldik...Yuh !...

7. Anladığım, bu AB İnbev'deki %24 payı ölü fiyatına alma konusunda ciddi istekliler...Savaş dediğim de bu zaten...Putin parayı verir sıkıntı olmaz...Petrol ne zamandır 60 doların üzerinde para basıyor resmen...Zaten Suud'un bugünkü "OPEC üretimi artırmalı" açıklamasından da anlaşılıyor ki, geçen ay Rusya'nın açıkladığı tarihi döviz rezervleri de bunu doğruluyor...

Şahsen bu işi doğum sancısına benzetiyorum, günün sonunda acayip para kazanacağız, öyle böyle değil...YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    İş yatırım BOFA robotunu tetiklemeye zorlayıp tahtayı özellikle aşağı çekiyor, kritik seviyelerde kallavi lotlar koyması da bunu gösteriyor... Bakalım hesapları ne, göreceğiz...
    Bu tespitim son 15 günlük anlık hareketlere dayanıyor...Bugün de tıpkısının aynısı hareketlere devam etti...

Herkese iyi hafta sonları...

Sayfa 662/662 İlkİlk ... 162562612652660661662

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •