Sayfa 931/1001 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Hükümet, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlikte dokuz otoyolun işletme haklarının satışı için harekete geçti. altın yumurlayan tavuğun telef edimesi adlı çalışmalardan. kişibaşı milli gelir bugün 17000 dolar diye açıklayanlara sormalı peki bu satışlar hangi sebebten

-Bloomberg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,286
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    Hükümet, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlikte dokuz otoyolun işletme haklarının satışı için harekete geçti. altın yumurlayan tavuğun telef edimesi adlı çalışmalardan. kişibaşı milli gelir bugün 17000 dolar diye açıklayanlara sormalı peki bu satışlar hangi sebebten

-Bloomberg
    Liberalizme göre satış geç bile kalmıştır. Alan uğraşsın derim ama satış şartlarıda önemli.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Suyu ucuzlatacaklardı, zam üstüne zam yaptılar."

"Ulaşımı kolaylaştıracaklardı, trafiği içinden çıkılmaz hale getirdiler."

"Emeklilerimize destek olacaklardı, sözlerinin üzerine sünger çektiler."
    "Yalan talan,milleti haraca bağlamaktan başka iş yapmadılar."
    Biride sormuyor padişahım euro 49 dolar 42 yaklaştı,altını demiyom bile et 850 tl benzin 54 tl bu chp ülke yönetemiyo hemen bay kemali getirelim batıyah

ek yapmak istedim affola,
    - Kişisel verileri kanunu yaptılar, tüm TR vatandaşlarının özel verileri ortalığa saçıldı, ( o kadarki karaborsada para etmiyor)
    - aile yılı dediler, çıkardıkları yasalarla aileler tarumar oldu.
    - rezerv yasa dediler, israillilerin filistinlilerin bağına bahçesine çöktüğü gibi, manisada, malatyada , ümraniyede ,hatayda,
    milletin tapulu evine tarlasına çöktüler.

sayısız uzar burası ...

yani neyi düzeltecez diyip ortaya çıktılarsa , orası mahfoldu , kurudu, bet bereket kalktı.

toplumun tüm kesimleri arasına , düzenleme getiriyoruz diyip , çıkardıkları , kanun, yasa,yönetmelik, tüzük, bildirge,kıldırga, uydurgalarla fitne fesat soktular.

Toplum kesimleri ( karı-koca,hasta-doktor,polis-suçlu,davalı-davacı, ev sahibi-kiracı, öğretmen-öğrenci...v.s.)

beyler kişilere partilere derneklere takılmayın,
    bu bir düzen ve sistem sorunudur ,

her 5 10 yılda size kurtarıcı diye pazarlayıp seçtirdikleri adam , cellate dönüşüyorsa,

artık insanlara ve partilere odaklanmaya gerek yoktur .

4. he şimdi tarım yasası çıkartıyorlar ,

miletin ekip biçmediği arsası , toprakları icara verilecek, ekip biçilecek.
    sende kira alacaksın .

ne kadar güzel ve mantıklı bir çalışma dimi.

yersen lüpen.

izleyin görün sonu ne olacak.

şaşmaz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,286
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sonperde33 Yazıyı Oku
    he şimdi tarım yasası çıkartıyorlar ,

miletin ekip biçmediği arsası , toprakları icara verilecek, ekip biçilecek.
    sende kira alacaksın .

ne kadar güzel ve mantıklı bir çalışma dimi.

yersen lüpen.

izleyin görün sonu ne olacak.

şaşmaz...
    Bana göre mantıklı. Bir sürü arazi biliyorum mirasçılar anlaşamadığı için atıl durumda bekliyor.
    Bunlar kiralanabilir.

Amma velakin şunu da biliyorum. Ortaklar gidip kiracıyı vururlar ise (Sen kimin malına ekiyon lan şeklinde) Ne olacak ? Ki bence olur, gidip muhtararı da ellerler. Anadoluda araziye namus gözü ile bakılır. 1 karış yerden nice kavgalar çıkmıştır.

Olacak olan şu :
    Muhtar şu şu şu parselleri kiraya çıkartıyoruz, isteyen olur ise haber et. Oda bir süre bekleyip veya miraçıları arayıp (cepten mi ödeyecek aramayı ? )isteyen yok diyecektir. Muhtardan habersiz kiralanır ise o zaman gör cümbüşü.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

ayhanim.....

kuzu....yalan dolan....duboro....numoro bilmez....DOSDOGRUDUR....DELIANLININ HASIDIR....

demissin ki.....kuzu ne zaman....HEKTAS VE SASA aldi.....

git topigime.....sahife 328 e....24 haziranda....HEKTAS VE SASA graflarini asmisim....ALIYORUM DEMISIM......daha sonrada aldim demisim.....

bak astigim grafa.....2.80 den almisim....5 kusurdan sattim....bugun geri alisimida geldim buraya yazdim....

benim okuyucularima yaziyorum.....size deelll.....onlar....yani benim okuyucularim....MALI GOTURDULER YAWRIMO...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2-3 nıcklı öbür köyden gelenler var kuzu kuzu me muhritleri
    ULA LAZ....ula diga....yukariya astim HEKTAS grafimi ve alim yerimi....

kiskanmayin.....

benim bildiklerimin bindebirini bilsen....SENIN MINNACIK LAZ BEYNIN CATLAR....TASIYAMAZ O BILGIYI....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

KUZU ULEN BU.....boru deellll.....

Sayfa 931/1001 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •