Sayfa 781/781 İlkİlk ... 281681731771779780781
Arama sonucu : 6244 madde; 6,241 - 6,244 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Vay be abi THY den biraz gençsin.

Forumda artık yazan da kalmadı. 2016-2017 yılında hürkuş vardı burada. ruzgar gıbı eserdı. kaltelı adamdı .

Trafık verılerı gelmıs. guclenerek devam edıyor. Koltuk bası karlılık (bılancoda gorecegız) artıyorsa doluluga paralel olarak bu fıyatın artık buralarda kalmaması lazım. ancak sıyası konular mahvettı bızı

Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    74 yaşındayım ömrümde hiç bu kadar karamsar olmamıştım.iktidar hırsı uğruna ülkedeki siyasi iç çekişme ve kavgalar diğer taraftan Türk hava yollarındaki israfçı müsrif yönetim önlenemeyen enflasyon kıskacı. 0,57 defterdeğeriyle bayrak taşıyıcımız hava yollarının kötü performansı vb olumsuzluklar gariban borsa yatırımcısını perişan ediyor. yeter artık bu kargaşa bittik artık bıktık artık. ALLAHTAN KORKUN . kuldan utanın. bizim suçumuz günahımız nedir?.zulm ile abad olanın ahiri berbat olur bilmiyormusunuz!BAK 23 YILDIR BAŞIMIZIN ÜZERİNDE TAŞIDIK. oy verdik lütfen bizimde rahata huzura ihtiyacımız var.bu siyasi gerginlik yatırımlarımızın çöp değerine düşmesi ecelimiz olacak bu gidişle.

bunlar şikayet etmeye başladıysa bir 23 yıl da ben oy vereceğim bundan sonra

ne olacaksa olsun

Fitch: THY'nin Air Europa'da hisse alması Türk şirketin Latin Amerika ağ erişimini güçlendirecek
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 781/781 İlkİlk ... 281681731771779780781

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •