Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,505 - 7,512 arası.

Konu: Viop LXVI

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459
     Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    Hükümet, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlikte dokuz otoyolun işletme haklarının satışı için harekete geçti. altın yumurlayan tavuğun telef edimesi adlı çalışmalardan. kişibaşı milli gelir bugün 17000 dolar diye açıklayanlara sormalı peki bu satışlar hangi sebebten

-Bloomberg
    Otoriter bir rejim kuracaksan önce halkı iyice fakirleştirirsin. Faiz sebep enflasyon sonuç, nas-mas dersin eylemlerini paketleyip tebaana yutturursun. Kendi derdine düşen halk artık bir tehlike değildir. Karnı aç olan insanın önceliği demokrasi değildir, açlığını gidermektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Simpson lar
    Erdoğanın görevden alınacağını işlemiş.
    Halk isyan halinde ve protestolar falan..

Kim alacak??

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. İmamoğlunun hapisteyken çekilmiş resmi var mı ben mi görmedim..
    varsa da göstermeliktir..
    hepsi aynı yolda ilerliyor..hepsi..
    Kılıçdaroğlunun Cumhurbaşkanı adaylığına ses çıkaramayanlar bu gün kayyum geliyor diye bağırıyorlar..

4. Dünkü mızrak çıktı. Bundan sonra mızrağa oynayacam. Getirisi iyi oluyor. Önceki mızrak ile ilgili hesabımız devam ediyor gara çocuklarlan

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hoca sen siyasi yorum yapma yaw.

Hatta yorum yapma!
    Aynen katılıyorum. Siyasilere kızıyoruz ama buradaki yorumcu!! ların da farkı yok. 9000 lerde iken borsa çökecek tek lot almam diyordu şimdi de faiz inerse chp gelmesini!! fiyatlarsa borsa çoşar getirmiş baktım. Haydaa. Kuzu desen ayrı bi yanar döner. Çok az sayısa kişi var baktığım onlar ne demiş ne çizmiş diye geliyoruz şuraya arada bi ton saçma sapalak yazı. Nicke bakarak forumu kaydırıyorum artık. Nick e bak oku veya kaydır.
    Neymiş İmamoğlu aslında dışarıda imiş. La kafanız mı güzel bu saatte mi içmeye başladınız .

6. yerli borsaya değil altın ve faizde duruyor..yabancının girişi de gıdım gıdım..yeni trend için yetersiz..hooppp bir kriz patalatalım biz bize gömüştürelim yeni trend için dediler..
    özeti bu..
    kayyum culuğun özeti..ondan sonra figüranlar bağırışıyor..kimi biliyor kimi bilmiyor..oyunu kuranlar kıs kıs gülüyor..
    partimi kaldı len ülkede..

7. Teneke işte arkadaş… git ziyaretçi ol Silivri de görürsün ya da cimer e yaz inanmıyorum görmek istiyorum de… buluğ çağına gelmemiş hala teneke… bunun oyu ile benim oyum bir işte demokrasi. Tınnnnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Aracı kurumlarda, brokerlarda, forum trollerinde, twitter paralı askerlerinde, her yerde ama her yerde yine bir sasa güzellemesi başladı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 939/1001 İlkİlk ... 439839889929937938939940941949989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •