Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Buraya birşeyler yazsam başım ağrırama araştırmak istiyorsan kaz dağlarında her yerde altın arayan kanada şirketiyle başlaya bilirsin
    [emoji419] Resmî kayıtlar → Doğu Biga Madencilik %100 yabancı (Alamos Gold’a bağlı). Türkiye’de herhangi bir işadamı ortak ya da resmi hissedar olarak görünmüyor.

[emoji419] Kamuoyundaki dedikodular → Zaman zaman Türkiye’de bazı işadamlarının ya da holdinglerin “arka planda” olduğu yönünde söylentiler çıkıyor. Özellikle:
    •Cengiz Holding → Türkiye’de çok sayıda enerji, maden ve altyapı ihalesi aldığı için, çevre ve madencilik tartışmalarında adı sık sık geçiyor. Bazı haberlerde “Kaz Dağları’nda da Cengiz Holding devreye giriyor” şeklinde iddialar yayıldı (Cumhuriyet, 2020).
    •Diğer büyük maden grupları (Kolin, Limak vb.) → Altın madenciliği doğrudan işleri olmasa da, kamuoyunda “iktidara yakın iş grupları” tartışmalarında isimleri zikrediliyor.
    •Sosyal medyada ise, Sabancı, Koç gibi büyük grupların adı da söylenti bazlı dile getirilebiliyor. Ancak bu tamamen dedikodu düzeyinde, herhangi bir belge ya da resmi ilişki yok.

Bele bele der yapay zeka

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post7081831

Ooovlum bedirri bırak bu ayaklarıııı

11926

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 69 kişi okumaktadır. (23 üye ve 46 ziyaretçi)

mert45, AKBABA, akcay+, alpertunga+, Ayasofya 2005+, Denizdenizli61, Doctor20, e.yegen+, Ebrar+, EMLAK, katırcı_bedri+, keremalkm+, kuzu, KısaVade, loto, nurettinduzenli, pit+, realities, sindoma53, Tince, tovbekar+, value+, Zülfü Aşkın
    sen yine de şortunu kapat severim seni..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...43#post7081843

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    12178 gördü ..ki bu yaklaşık geçen hafta büyük ani düşüşün dip noktası idi ..şimdi 12125

Bedirrinin paracıkları akıyor bu tarafa
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...67#post7081767

bedirrri kusura bakmıyorsun de mi

https://www.youtube.com/watch?v=Ro-8...=SaidHesenzade

Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Vasili Çuykov
    @MuRqMoRDuSu31
    MOSSAD şimdi de Katar'ın başkenti Doha'da HAMAS liderlerine operasyon yapıp bir binayı havaya uçurdu. Körfezin en korunaklı ülkelerinden birinin başkentini ellerini kollarını sallayarak havaya uçurdular.

İran-İsrail Savaşı esnasında topraklarındaki askerî üsler ve radarları İran'a karşı kullandırıp İsrail'e yardımcı olan Katar, tam kalbinden vuruldu ve itibarı yerle bir oldu. Köpeklik etmenin, yaranmanın ve boyun eğmenin sonucu budur.
    filistinde millet açlıktan birbirlerini yer hale gelmiş..

bunnar ( hamas liderleri ) dünyanın en zengin şehri katarda...

................................................

ibretlik birçok şey.

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    [emoji419] Resmî kayıtlar → Doğu Biga Madencilik %100 yabancı (Alamos Gold’a bağlı). Türkiye’de herhangi bir işadamı ortak ya da resmi hissedar olarak görünmüyor.

[emoji419] Kamuoyundaki dedikodular → Zaman zaman Türkiye’de bazı işadamlarının ya da holdinglerin “arka planda†olduğu yönünde söylentiler çıkıyor. Özellikle:
    •Cengiz Holding → Türkiye’de çok sayıda enerji, maden ve altyapı ihalesi aldığı için, çevre ve madencilik tartışmalarında adı sık sık geçiyor. Bazı haberlerde “Kaz Dağları’nda da Cengiz Holding devreye giriyor†şeklinde iddialar yayıldı (Cumhuriyet, 2020).
    •Diğer büyük maden grupları (Kolin, Limak vb.) → Altın madenciliği doğrudan işleri olmasa da, kamuoyunda “iktidara yakın iş grupları†tartışmalarında isimleri zikrediliyor.
    •Sosyal medyada ise, Sabancı, Koç gibi büyük grupların adı da söylenti bazlı dile getirilebiliyor. Ancak bu tamamen dedikodu düzeyinde, herhangi bir belge ya da resmi ilişki yok.

Bele bele der yapay zeka

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    beni zorlama vakti saati geldiğinde anlatırız
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Tıfıl.. grafik için itibar verecektim.. veremedim geneeeee

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Mert abi short squeeze yaptıracam pozisyonu kapat..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...26#post7081726

bedirricim , bu short squeeze ne menem bi olay ..sene başındaki epic momentumun gibin bi şey mi benim Amarihancam seninki kadar iyi değil de

12014
    Hayat hoş gerisi boş

sevgili mert....

"ataturk cumhuriyeti yikilamaz demistin geride"

evet yikilamaz.....ATATURK bir osmanli pasasiydi.....osmanlinin tum tarihini en ince detaylarina kadar biliyordu.....bir devrim yapti....bu devrime HALK karsiydi.....o devrim.....halka ragmen...HALK ICINDI.....

HALK.....oylari ile bu devrimi yikmaya calisti.....YIKAMADI.

2010 yilinda.....tayyip beyi halife yapalim soylentisi vardi....

yazdim.....

dedim ki.....

ey KEMALISTLER.....korkmayin....az kaldi....TAYYIP BEY....BIZDEN DAHA COK KEMALIST OLACAK....dedim....

ve oldu.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •