Sayfa 285/288 İlkİlk ... 185235275283284285286287 ... SonSon
Arama sonucu : 2297 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    gene geldik karaağaça....17.27
    Hayırlı olsun 9 muhteşem çubuktan sonra, 12 kırmızı muhteşem olmayan çubuklarla karşıladı seni esozcan abi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Esozcan abide hep dipte uğruyor bu sayfaya, dikkatimi çekti, yazayım istedim.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Aylık pivot seviyelerinde 17.46 pivot seviyesi 18.01 ilk direnç. Haftayı bu direnç üzerinde kapadı.
    2. direnç 18.93 veya 19 lu seviyeler diyelim, oradan sonra yukarı pek fazla marj gözükmüyor.
    Hacim artmadan bir müddet daha bu şekilde oyalanabilir.
    Tabi burası Türkiye bir haber patlatırlar her şey ters yüz olur o da ayrı mevzu.
    Dandanakan Hc nın 20-25 gün önceki günkü paylaşımı! Esozcan abi gibi o da gelirse bütün kızlar toplandık toplandık toplandık, bilmem neden yıprandık deriz. Faiz öncesi ppk Petkimciler toplantısı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Esozcan abide hep dipte uğruyor bu sayfaya, dikkatimi çekti, yazayım istedim.
    eyvallah... kazancın bol ve daim olsun....

dipte yakalamak daha keyifli... gidenin arkasından konuşursam, dedikodu oluyor...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun 9 muhteşem çubuktan sonra, 12 kırmızı muhteşem olmayan çubuklarla karşıladı seni esozcan abi. Ytd
    eyvallah svg spenc hc.. günlükler, kırmızılar için modası geçti, yeni trend yeşil renkler dese de... haftalıklardaki kararsızlıklar devam ediyor..
    16.92 altı üzer..17.75 üzeri güzel.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Geriye ne kaldı böbrek mı? 1702 ve 1692 altında dalak var galiba.. ytd
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    eyvallah svg spenc hc.. günlükler, kırmızılar için modası geçti, yeni trend yeşil renkler dese de... haftalıklardaki kararsızlıklar devam ediyor..
    16.92 altı üzer..17.75 üzeri güzel.. iyi çalışmalar..
    İşte o kısım dalağa giden kısım. Bugün geçen ay ki mumun altına indirmeden çizgisinden döndürdüler. Olmaz denilen her bir nane oldu. Gözü dönmüş gibiydi son 25 gün fakat iyi tarafı ilk 10-15 gündeki yeşilli çubukların, son 10 gündeki kırmızılı çubuklardan daha hacimli olması, ayrıca o hacimli çubukların ortalaması 21-22 olması. Ama tahtacı pek bir sinsi olduğu için çubukların çoğunluğu kendinde. Bu durumda bakarsak açıktanda spottan da çubuklar onda olduğu için ona farketmiyor. Bana da farketmiyor ama biz bu dünyaya yaşamaya değil, yaşayanları izlemeye gelmişiz dedirtiyor. Ytd

7. Bunun dansöz olduğunu bilmeyen yoktur kanımca. Düşüşler sindire sindire dipten dönüşü bayılta bayılta eğer dönecekse, önce bir evirip çevirip yamultmadan oturtmadan bırakmaz çıkarken. Hah işte çıkmaz yükselmez ne zaman denilir o zaman yükselir. Sonraki gün yok artık diyene kadar inandırmadan yürür.
    Bayılttı mı bayıltmadı mı orası çok önemli. Ytd

8. Güzel bir gün olması dileğiyle. Ytd

Sayfa 285/288 İlkİlk ... 185235275283284285286287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •