Sayfa 2408/2410 İlkİlk ... 1408190823082358239824062407240824092410 SonSon
Arama sonucu : 19280 madde; 19,257 - 19,264 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/turkcedusunuyor/status...17185814663246

Kasabadaki Yabancı
    @turkcedusunuyor

Yorum hesabı
    Toyota'dan devrim!
    Toyota CEO’su Koji Şato açıkladı. 1600 km menzil + 5 dk’da full şarj. Alüminyum İyon batarya teknolojisi Toyota’yı pazar lideri yapar. TESLA ve BYD bu teknolojiyi yakalayamazsa sonları gelir. Bizim TOGG ne yapar hiçbir fikrim yok.
    Linkte video var. TOGG'da ötv indirimi var.
    @erefefik

2. https://x.com/avionot/status/1965815757998346471

Avionot
    @avionot
    Volvo S90’ın 2017’de meşhur olan çarpışma testi ile Togg T10F’in testi karşılaştırıldı.
    Linkte video var. Togg'un yeni binek aracı iyi gözüküyor.
    @erefefik

3. Barack Obama

@BarackObama
    We don’t yet know what motivated the person who shot and killed Charlie Kirk, but this kind of despicable violence has no place in our democracy. Michelle and I will be praying for Charlie’s family tonight, especially his wife Erika and their two young children.

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    Charlie Kirk'ü vurup öldüren kişiyi neyin motive ettiğini henüz bilmiyoruz, ancak bu tür iğrenç şiddetin demokrasimizde yeri yok. Michelle ve ben bu gece Charlie'nin ailesi, özellikle de eşi Erika ve iki küçük çocuğu için dua edeceğiz.
    @erefefik

4. https://x.com/etkiIihaberr1/status/1965708558898778280

Etkili Haber
    @etkiIihaberr1
    Ertuğrul Özkök:

"Ben muhalif medya şereflidir, iktidar medyası ********dir diye bir şey düşünmüyorum. Ben iktidara yakın bir gazeteci olarak kariyer yaptım.

İktidar medyasında çalışmak da onurludur ama doğru düzgün çalıştığında, vicdanını gaddarlıkların emrine vermediğinde."
    Bir mesajla kendini şerefli yapmış. İktidar medyasında gazeteci olsam, ''tam da bu zamanda eniştem beni niye öptü'' derdim.
    @erefefik

5. https://x.com/tele1comtr/status/1965830819941069272

Tele1 TV
    @tele1comtr
    Merdan Yanardağ 'Kılıçdaroğlu' pankartını yorumladı: Bu kadar kişiliksiz bir provokasyon görmedim"
    linkte video var.
    @erefefik

6. Dr. Naim Babüroğlu
    @NaimBaburoglu
    ·
    6s
    İsrail’de bazı yorumcular, Katar’dan sonra sıra Türkiye’de diyorlar: “Türkiye’deki Hamas hedefleri de vurulabilir. Geçmişte Türkiye'de bazı girişimler oldu, fazla ayrıntıya girmeyeceğim…”
    -Çok tehlikeli bir tırmanış.
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yaşlı adam değilmiş. Yaşlı adam, vurulanın babası gibiydi. İsrail daha da pervasızlaşacaktır, Abd kamuoyu yeniden İsrail tarafına dönecektir. Abd, İsrail'e desteğe devam edecektir. İsrail, muassır medeniyetin, pis işlerini yapmaya devam edecektir.
    Ta ki İsrafil, sur'a üfleyene kadar. Göklerden bir sesin gelmesi ilazım, yoksa İsrail nasıl yok olsun?
    Charlie Kirk'ü öldürenlerin, İsrail-Mossad bağlantısı ortaya çıkarsa?
    @erefefik

8. Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו
    @netanyahu
    Charlie Kirk was murdered for speaking truth and defending freedom. A lion-hearted friend of Israel, he fought the lies and stood tall for Judeo-Christian civilization. I spoke to him only two weeks ago and invited him to Israel. Sadly, that visit will not take place.
    We lost an incredible human being.
    His boundless pride in America and his valiant belief in free speech will leave a lasting impact.
    Rest in peace, Charlie Kirk

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    Charlie Kirk, gerçeği söylediği ve özgürlüğü savunduğu için öldürüldü. İsrail'in aslan yürekli bir dostu olan Kirk, yalanlarla savaştı ve Yahudi-Hristiyan medeniyeti için dimdik durdu. Onunla sadece iki hafta önce konuştum ve onu İsrail'e davet ettim. Ne yazık ki, bu ziyaret gerçekleşmeyecek.
    İnanılmaz bir insanı kaybettik.
    Amerika'ya duyduğu sınırsız gurur ve ifade özgürlüğüne olan cesur inancı kalıcı bir etki bırakacaktır.
    Huzur içinde yat, Charlie Kirk
    İşte bu şerrefsiz, Şeytanyahu öldürttü. Ortaya çıktığı anda, İsrafil Sur'a üfledi demektir.
    @erefefik

Sayfa 2408/2410 İlkİlk ... 1408190823082358239824062407240824092410 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •