Sayfa 24/113 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 898 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Aselsan 176 yi geçerse bofayi zukecekler ellam.

2. VİOP.jpg bo..............
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. Tetikçi mürsel Ankaradaki mahkemenin kararını tanımıyoruz diyor ülkenin mahkemelerini ne hale soktular
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pit oyun böyle trend yok ınsıder üzerinden makinalarla trade edilen bir piyasa sen yinede sepetle devam et .
    aslında görmemiz gereken koltuktan kalkmak istemeyen zihniyetle , koltuğa oturmak için uğraş veren muhalefet .
    bu yüzden bu süreçlere geniş bakmak gerektiğini düşünüyorum bugun kayyum halledilse muhalefetin önüne başka birşey konulacak özel ile ilgili fezlekeler konuşuluyor TBMM bekletiliyor diye , hukuk 3-5 itirafçı ile dizayn ediliyor , bir telefonla meclis üyeleri istifa ettiriliyor bu yüzden bu süreç belli bantlar içinde gider gelir düşüncem.kolay gelsin
    evet dostum benim zaten sepetin %15 i falan viop da sadece. geri kalanı ppf ve değişken fonda. buradaki %15 den zarardaydım o güzel karlıya döndü tekrar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    VİOP.jpg bo..............
    normal değilmi o satışın olması ekim var faiz hikayesi kasım toplantı yok.
    ekim daha düşük olma ihtimali var okullar açıldı vs vs .
    kim alıyor önemli olan o bence yerli fonlar iş zaten onlarla paslaşıyorlar ortalama yaparak.

6. geri sayım başladı faiz traşı biticek birazdan
    250 di benim düşümcem büyüme verileri ve son siyasi olaylardan sonra 200 aldım.

11.09.2025 14:00:23 Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 43'ten yüzde 40,5'e indirilmesine karar vermiştir. - TCMB
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. beklenti bitti dağılabilirsiniz...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 24/113 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •