Sayfa 75/75 İlkİlk ... 2565737475
Arama sonucu : 598 madde; 593 - 598 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1. Bırakın bırakın abd nin nebati si kim olacak merak ediyoruz ayrıca powel gittiği gün abdenin kredi notu tüm kurumlar tarafından düşürülecek turp ben mesihim diyecek Meryem anayla iletişimde yi diyecek ama görevden gittiği gün komisyon kurulacak abd nin tüm ticari kayıpları hesaplanıp turpa fatura edilecek turp donu dahil kaybedip markette çalışmaya başlayacak
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Bence bu şirketin tek kurtuluşu fonlara toplu mal satmak patronlarda gelen paranın büyük bir kısmını şirket içinde tutup şirkete fayda sağlanmalı oransal olarak bir miktar payları azalsın önemli değil o zaman Bişeyler olabilir

3. Bu gün tavan olur mu

4. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1488847
    Yine yanlış yaptın hisseyi 100~150 TL ye taşısaydın ardından bu kararı alsaydın hisse 300 ü 400 ü rahat görürdü şimdi hadi götür 400 e götürebilecen mi hele güzel Bi bilançonun ardından gönderseydin

5. Ucuz kurtulmuşsunuz +7~8 den - 7~8 e gittiğini bilirim hiç bir olumsuzluk yokken yapar birde ülke gündeminde bu kadar olumsuzluk varken - 1.57 hiç bişey bence gidin Bi iki rekat şükür namazı kılın

6. Satamadıkları malları bu haberle atlayana saplayıp geçecekler bence yoksa şirketi yatırımcıyı düşündükleri yok olsaydı 5.5 milyon geri alım yapacam dedi onu yapardı hisse 35.10 u gördü o zaman bile almadı alsaydı lot esilirdi hisse yürür giderdi o zaman sürmediği hisseyi şimdimi sürecek sadece trade ederler bantı da kendileri ayarlar ky nın da %1~2 si para kazanır gerisi saplananla kalır başka bişey beklemiyorum

Sayfa 75/75 İlkİlk ... 2565737475

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •