Sayfa 977/979 İlkİlk ... 477877927967975976977978979 SonSon
Arama sonucu : 7825 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Timidri ye koydik , şimdi sira Hans tadur daaa.

Koydik Hamina Yatayiii Haa Orayaaa ..
    Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 00:33.

2. Ben bundan sonra ya tek aday reis olur ya da digital hileli seçim olur düşüncesindeyim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bundan sonra ya tek aday reis olur ya da digital hileli seçim olur düşüncesindeyim.
    Sanmam.
    Nasıl ki önceki seçimlerde hiç hile olmadıysa, bundan sonraki seçimlerde de hile olmaz.
    Yazdığınız akla ve mantığa uygun değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben bundan sonra ya tek aday reis olur ya da digital hileli seçim olur düşüncesindeyim.
    Ben senin Tanzanya veya Uganda için düşündüklerini buraya ülke ismi unutarak yazdığını zannediyorum sehven, kastedilen Afrika'da ki ülke ismi unutkanlık nedeniyle belirtilmemiş sanıyorum ..

Bildiğim kadarıyla Tanzanya bilişim açısından önemli atılımlar yapıyor bu minvalde digital seçime geçmeleri supriz olmaz ...

5. Tanzanya enflasyonu yıllık yüzde 3 Avrupa'dan taaa eyi işte dışişleri sayfamızdan aldığım özet bilgi , ayrıca Zanzibar dünyanın en güzel plajlarına sahip buraya bir türlü i-resim koyamıyorum ya büyük diyor ya g7cuk deyor

" Tanzanya'nın Ekonomisi
    Tanzanya, 945.087 km² yüzölçümü ve 68 milyon milyona yaklaşan nüfusu ile Doğu Afrika bölgesinin en büyük ülkelerinden birisidir. Yıllık ortalama %4-5 büyüme oranıyla Tanzanya, ülkemiz ihracatı için potansiyeli yüksek ve büyüyen bir pazardır. Darüsselam 7,5 milyonluk nüfusuyla ülkedeki en büyük ticaret ve liman şehridir. Ülkenin dış ticaretinin %75’inde Darüsselam Limanı kullanılmaktadır.

Tanzanya’nın 2024 yılı gayrisafi yurtiçi hasılası 80 milyar ABD Doları seviyesindedir. Yıllık enflasyon %3,1 olarak gerçekleşmiştir. Tanzanya’nın 2024 yılı toplam ihracatı 7,06 milyar ABD Doları; ithalatı ise 12,05 milyar ABD Doları olarak kaydedilmiştir. Tanzanya’nın ihracatında en büyük payı altın, kahve, kaju fıstığı ve pamuk alırken, ithalatında ise petrol ürünleri, ilaç, palm yağı ve tahıl ürünleri ağırlıklı yer tutmaktadır.

Tanzanya’da üç uluslararası havalimanı (Darüsselam, Kilimanjaro ve Zanzibar) ve 29 küçük havaalanı bulunmakta olup, Başkent Dodoma’daki havaalanının yenilenerek uluslararası uçuşlara başlanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Ülkenin diğer önemli şehirleri olan Aruşa ile Zanzibar turizm, Mwanza ise madencilik yönünden önemli şehirlerdir. Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansı 2024 yılı Dünya Yatırım Raporu’na göre 2023 yılında Tanzanya’ya doğrudan yabancı yatırım girişi önceki yıla kıyasla %5,5 artışla 1,34 milyar dolara yaklaşmıştır."

6. ENAG ELEŞTİRİSİ VE FİYATLAMA DAVRANIŞI MESAJI

ENAG ın şeffaf bir yapı olmadığını savunan Yılmaz, fiyat algılarının bozulmasında bu kurumun etkisi olduğunu söyledi. Yasaklayıcı değil, farkındalık oluşturan adımlar atacaklarını belirten Yılmaz, Kurumlarımızın topluma kendisini daha iyi anlatması gerekiyor, dedi.

https://www.hisse.net/haber/cumhurba...yan-yapi-17491

ENAG şeffaf değilmiş, eleştirecek ya, bunu buldu.

Sanki kendilerinin tek bir şeffaf işi olmuş gibi.

Kurumları topluma iyi anlatacaklarmış, olur, TÜİK'den başla..

7. Benim seçime iki planım var. Ya muhalefet ya da reis. Muhalefeti isterim ama. Olmazsa ters köşe de olmak istemem. Daha bunların şimdiden yapan adam ülkeyi vermemek için baya uğraştırır.

8. Poha basan akp geçiyor. Konya'dan nin sıkıntısı vardı zaten. Hatta silah ruhsatı için parayı belediye kasasından ödemişti. Yanlışlık oldu diye beyanat verdi. Silah ruhsatı parasını belediyeden ödeyen adsm çok büyük yanlışlıklar yapmıştır yuvasını şimdilik buldu

Sayfa 977/979 İlkİlk ... 477877927967975976977978979 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •