Sayfa 757/759 İlkİlk ... 257657707747755756757758759 SonSon
Arama sonucu : 6067 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,035
    Fenerbahçede 3 yıllık grafik, 2025 tepesi daha oluşmadı !!!!

Son düzenleme : loruhlano; 12-09-2025 saat: 17:19.
    ...

2. negatif borsada pozitif ayrıştı, güzel kokular geliyor. yatırım tavsiyesi değildir.

3. eveeeeettt artık zurnanın malum sesi çıkarttığı yerlere geldik. ts maçı çok önemli. eğer puan kaybı olursa ali koç çok zor durumda kalır. eğer maçı alırsa özelliklede iyi bir oyun ve kuvvetli tabir edilebilecek bir skorla o zaman eli güçlenebilir. her ne olursa olsun bu hafta ts maçı sonucuna göre bir fiyatlama yapıp sonra alanya maçı ve kongre beklentisi fiyatlanacak. dolayısı ile fb hissesinde en hareketli haftaya girmiş bulunuyoruz. ama neticede ne olursa olsun ts ve kongreden sonra trend yukarı diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir.

Transfer dönemi sona erdi,alınanlar alındı,verilenler verildi.Şu bir gerçek ki Gs nin çok güçlü bir takımı var ve çok iyi transferler yaptı.,5 maçta 15 puan aldı.
    Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa,küçük takımlara karşı puan kaybetmemeli,derbileri de kazanmalıdır.
    Fener,ilk sınavını Ts karşısında verecek.
    Bu maçtaki performansı gelecek maçlar için de fikir verecek.
    Tedesco,takımı 4 lü oynatacağım,hucüm futbolu deniyeceğim diyor,bakalım başarılı olabilecekmi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Balıkesir Edremit
    Gönderi
    10,035
    Kendi sahasında zor zor , bu nasıl bir zorlanmadır, anlamak mümkün değil....Detaylara girmeye gerek bile yok, neticede 1-0 lık durum da hissenin yönünü pozitife çevirir...
    ...

6. tedesco ali koçu ipten aldı. ali koç artık güle oynaya alır kongreyi. muhalefetin umutları 2027 hazirana kaldı. bugünkü sonucun hisseye olumlu etkisi olur ama farklı alabilirdi. benim en çok dikkatimi çeken gs de bir düşüş var. bu durum fb ye şampiyonluk yolunda ekstra motivasyon sağlayabilir. yatırım tavsiyesi değildir.

7. yarın sabah spor hisselerinin aşağıdaik gibi açılmasını tahmin ediyorum. yatırım tavsiyesi değildir

fb +++
    bjk+
    gs -
    ts ---

8. Hala Ali Koç un seçim kazanip kazanamayacagini maç skoruna iyi futbola vs baglayanlar var ilginç.

Ali Koç seçim kaybetme ihtimali %0.001 dir.
    Bunu 3aydir yazıyorum burada.

Sayfa 757/759 İlkİlk ... 257657707747755756757758759 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •