Borsa yükselişte,bir duyum aldılarki oa göre hareket ediyorlar,yada mafya parasını kurtarma derdinde,önce yükseltmek peşinden ele verme hesaplarıda yapıyor olabilir,bekleyelim bakalım hangi unsurlar devreye girecek...
Borsa yükselişte,bir duyum aldılarki oa göre hareket ediyorlar,yada mafya parasını kurtarma derdinde,önce yükseltmek peşinden ele verme hesaplarıda yapıyor olabilir,bekleyelim bakalım hangi unsurlar devreye girecek...
Dava 24 ekime ertelendi,peki daha mahkeme kararı çıkmadan borsa hızlan yükseliyor,ortada büyük bir oyun dönüyor,demekki neymiş fetö borsası doğruymuş,çünkü CHP haricinde herkes bunun içinde,CHP içinde fırsat kollayıcılarda bu işte varlar,gelde borsaya yatırım yap![]()
Bunu iyi anlasın iktidar,yatırımcı CHP varsa borsada,çünkü bu ülkede tek demokrasinin savunucularıda onlar,hırsızlığında önüne engel koyanlarda onlar,hukuğuda,adaletinde en iyi yere gelmesi için çabalayanlarda onlar ,içlerindeki hainler hariç...
VİOP açılış yatay,dün 11.000 yakmıştı borsa %6 vs yükselmişti,bakalım bugün ne yapacak,tahtacıları doyuma ulaştıysa kar cebe yapar,eğeri devam derlerse bir miktar daha yukarıya gider,ben 9999 olur hesabındaydım olmadı CHP davası ertelendi,ertelenmeseydi ne 9999'u,9969 olurdu![]()
Günaydın...
Bu hafta düzeltmeyi de dikkate alalım...
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri