Sayfa 667/667 İlkİlk ... 167567617657665666667
Arama sonucu : 5332 madde; 5,329 - 5,332 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Vay be, durum gerçekten ilginç görünüyor. CITI'nin takas oraninin bu kadar düsmesi, piyasada bir belirsizlik yarattigi kesin. Tarihi dip seviyelerdeyiz ama bu, bir firsat mi yoksa daha büyük bir düsüsün habercisi mi, bilemiyorum. Herkesin dedigi gibi, hareketli fonlarin satislari bittiginde belki de daha iyi bir tablo görecegiz. Ama Azurit'in belirttigi gibi toplumsal ruh hali her seyi degistirebilir. Bu tür kritik dönemlerde, beklenmedik gelismeler her an olabilir.

Ben de açikçasi su an alim yapmayi düsünebilirim, çünkü dede_60 gibi düsünüyorum; su seviyeler hala cazip görünüyor. Ama dikkatli olmakta fayda var. Sonuçta borsa her an sürprizlerle dolu. Unutmayin, bu tamamen benim kisisel görüsüm ve kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir!

2. Seviyenin cazip olması göreceli bir konu. Neye göre ? Grafiğe bakarak seviyenin cazibesi anlaşılmaz.
    Teknik olarak trade edeceğim denirse o kısım ayrı. Alır satarsın.

Ama bilancoda nakit akım kısmına bakan var mı bilmiyorum...Bence bir bakın...
    Orası sıkıntılı..
    Rusya kısmı zaten belirsiz..
    Takasta yabancı hala mal cikiyor...
    Bence biraz daha dip oluşumu gozlenmeli.

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Üstadım bunlar savaş dinlemiyor... kafayı kaldıranı vuruyorlar.. ben bu senet için son kurşunlarımı sıktım... 14.92 seviyesini test etmelerini beklemiyordum ama süratle 14.92 ye çarptılar... önümüzdeki hafta sanırım daha önemli olacak .. 15.76 geçilirse 16.25 aktif olacak..
    not: leylak ve roza indikatörler bir yarım yay çizecek...eğer bar, bu yay içinde kalırsa güzel kalamaz ise bir süre üzer..

ttps://hizliresim.com/k9z2xa9][/url]
    yayın üzerinde kalmak için çaba harcıyor... haftalık kapanış için bir süre daha var ...iyi kullanmalı..15.09 yine önemli bir rol düşmüş..
    kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. endeks 11.152.32 direnci de dikkat çekici..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 667/667 İlkİlk ... 167567617657665666667

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •