Sayfa 291/293 İlkİlk ... 191241281289290291292293 SonSon
Arama sonucu : 2342 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cemar Yazıyı Oku
    Cok buyuk serefsizlik.
    Hemde msc demiştim.

Mediterranean Shipping Company S.A. (MSC), 1970'te İtalya'da Gianluigi Aponte tarafından kurulan ve 1978'ten beri merkezi Cenevre, İsviçre'de olan çok uluslu taşımacılık şirketi.

2022 yılı itibarıyla, işlettiği toplam 5.200.000TEU kapasiteli 730 konteyner taşıtıyla dünyanın en büyük konteyner taşımacılık şirketidir.

Dünya'nın lider konteyner taşımacılığı şirketlerinden biri olan MSC, dünya çapında, 155 ülkedeki 524 ofisi ve 100 binin üstündeki çalışanıyla faaliyet göstermektedir.[1] 500'den fazla liman arasındaki 215'ten fazla rotada servis sağlamaktadır.[1] Aralarında dünyanın en büyük taşıma kapasitesine sahip iki gemisi olan (2019 itibarıyla) MSC Gülsün ve MSC Samar'ın da olduğu 23.756 TEU kapasiteli gemileri işletmektedir.

Wikipedia ağzıyla.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Düşünsene böyle bir anlaşma senin ülkende, senin limanında, başka iki ülke arasında yapılıyor. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Düşünsene böyle bir anlaşma senin ülkende, senin limanında, başka iki ülke arasında yapılıyor. Ytd
    Yapılamaz mı yapılabilir? Bizden de başka limanlar satın alıp yapılıyor zaten. Ama Petkim ve yatırımcısı aradan kaldırılarak. Tamam o da olabilir mümkün. Ama borçları niye petkime ödettiniz? Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yapılamaz mı yapılabilir? Bizden de başka limanlar satın alıp yapılıyor zaten. Ama Petkim ve yatırımcısı aradan kaldırılarak. Tamam o da olabilir mümkün. Ama borçları niye petkime ödettiniz? Ytd
    kolana ilaç atarlarsa sakın içme

ormada dolaşmaya çıktığında karşına kurt çıkarsa sakın konuşma anneannene götürdüğün yemekleri yiyecek sonrası malum

kısaca dünya iyi bir yer değil , iyi bir çocuk olursan rüyanda şirinleri göremeyeceksin

5. Güzelliğin on para etmez
    Bu bendeki aşk olmasa
    Eğlenecek yer bulaman
    Gönlümdeki köşk olmasa

Kim okurdu kim yazardı
    Bu düğümü kim çözerdi
    Koyun kurt ile gezerdi
    Fikir başka başka olmasa

https://youtu.be/mvGkJag5r6c?si=4_S49MmDtN9KBlAW
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    kolana ilaç atarlarsa sakın içme

ormada dolaşmaya çıktığında karşına kurt çıkarsa sakın konuşma anneannene götürdüğün yemekleri yiyecek sonrası malum

kısaca dünya iyi bir yer değil , iyi bir çocuk olursan rüyanda şirinleri göremeyeceksin
    Nuri Alço olsa kapının arasından bile bakmazdı. Röpteşambrısını zincirle bağlar, Çelik donla dolaşırdı,bunların karşısında.
    Neyse diyorum hep, ne düzgün ki diyorum sonra da!
    Ağlamayana meme bile vermeselerde ağlıyorum gözlerim kapalı.
    Bakalım verecek mi memeyi? Ytd

7. Bu haberleri paylaşmıyorlar, ama Socar yatırım yapınca paylaşıyorlar. Kötü haber hisseye iyi gelmişti geçen zaman diliminde, iyi haberse kötü. Ağladığıma göre kötü haber, umarım iyi gelir. Ytd

8. Son bir aydır yaptığı çıkış ve inişte alım satım ortalandı son durum. Alıcı 14 ortalama yapıkredi, satıcı bofa 10, A1 capital 6 lira maliyetli diğer alıcı satıcılar 19-20 ortalamaları.
    Yapıkredi, bofa ve capital. Saban bayram ramazan. Seni hiç unutmayacağım ramazan. Ytd

Sayfa 291/293 İlkİlk ... 191241281289290291292293 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •