Sayfa 468/470 İlkİlk ... 368418458466467468469470 SonSon
Arama sonucu : 3755 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,477
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dava 24 ekime ertelendi,peki daha mahkeme kararı çıkmadan borsa hızlan yükseliyor,ortada büyük bir oyun dönüyor,demekki neymiş fetö borsası doğruymuş,çünkü CHP haricinde herkes bunun içinde,CHP içinde fırsat kollayıcılarda bu işte varlar,gelde borsaya yatırım yap
    23 Ekim merkez toplantısı var o da işin ayrı bir boyutu olacak!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    23 Ekim merkez toplantısı var o da işin ayrı bir boyutu olacak!
    Tarih çok enteresan geldi bana...

Dediğiniz gibi 23 Ekim Perşembe MB Faiz kararı... 24 Ekim Cuma CHP davası... Karar çıkacaksa ve 18:05 kapanıştan sonra açıklanırsa...

Cumartesi ve pazar tatil...

28 Ekim Salı yarım gün... Öğleden sonra tatil... 29 Ekim Çarşamba "Cumhuriyet Bayramı" tatil...

Bir tek 27 Ekim Pazartesi günü kalıyor piyasaların tepkisi için...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,477
     Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Tarih çok enteresan geldi bana...

Dediğiniz gibi 23 Ekim Perşembe MB Faiz kararı... 24 Ekim Cuma CHP davası... Karar çıkacaksa ve 18:05 kapanıştan sonra açıklanırsa...

Cumartesi ve pazar tatil...

28 Ekim Salı yarım gün... Öğleden sonra tatil... 29 Ekim Çarşamba "Cumhuriyet Bayramı" tatil...

Bir tek 27 Ekim Pazartesi günü kalıyor piyasaların tepkisi için...
    borsadan parayı vurmak isteyenler, sermaye artırımı yapacak şirketler elini çabuk tutmalı
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
    Gayet normal,borsa kimin tekelindeki ?,buraya kara paraları yabancı giriyor diye göz yumanlar kim ?,şaibeli paraların büyük yatırımcısıda şaibeli olur...

Bir yerde okudum derlerki akp nin başına kılıçtaroğlu ve tekin gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bir yerde okudum derlerki akp nin başına kılıçtaroğlu ve tekin gelsin.
    Kılıçdaroğlu sonuç itibariyle Erdoğan dan sonraki en büyük AKP li.
    Mantıklı bir söylem olmuş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu sonuç itibariyle Erdoğan dan sonraki en büyük AKP li.
    Mantıklı bir söylem olmuş...
    Kalkıp bu adama biz oy verdik,zat herkesi ağına düşürmüş,artık zatmı üst akılmı bilemiyoruz,destekçisi olmasaydı çoktan gümlemiş cortlamış olurdu,benim lanetim onu destekleyen evetçilerdi,şimdi senden köşe bucak kaçıyorlar,verdiler adama yetkiyi gördüler etkiyi,artık ne dersek boş,adam yargıyı paçoz gibi kullanıyor,çokmu zor tek savcı yeter bunların defterini dürmeye,italyan mafyasını çökerten savcı bulmak çokmu zor bu ülkede...

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Kalkıp bu adama biz oy verdik,zat herkesi ağına düşürmüş,artık zatmı üst akılmı bilemiyoruz,destekçisi olmasaydı çoktan gümlemiş cortlamış olurdu,benim lanetim onu destekleyen evetçilerdi,şimdi senden köşe bucak kaçıyorlar,verdiler adama yetkiyi gördüler etkiyi,artık ne dersek boş,adam yargıyı paçoz gibi kullanıyor,çokmu zor tek savcı yeter bunların defterini dürmeye,italyan mafyasını çökerten savcı bulmak çokmu zor bu ülkede...
    Açıkçası oy verdiğimiz herkesin ihanetine uğradık. Deniz Baykal, Kılıçdaroğlu, Ekmelettin vs vs ...
    Mevcut durum kolay değişmez..Sonrası için ise bile kolay değil..
    İmamoğlu na ben baştan beri guvenmedim..Mevcut rahatsızlık duyduğumuz sistemden bir farkı yok. Üstelik daha aç ve doymamış halde. Bir de o ve avanelerini beslemek istemem..
    Bakalım bir umut Mansur başkan dan bir atılım gelir mi ona bakacağız. ..
    Eee gücü tek kişiye verirsen olacağı bu...Kendimiz kasindik halk olarak. Ben bireysel desteklemedim ama çoğunluk güvendi ve onların bu kararı benim de hayatını etkiledi.

Sayfa 468/470 İlkİlk ... 368418458466467468469470 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •