Sayfa 204/204 İlkİlk ... 104154194202203204
Arama sonucu : 1630 madde; 1,625 - 1,630 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. 11 ne yahu

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Gerçi daha kapanışa çok var ama şimdiden hesabınıza bir kahve borç yazıyorum Kastrat hocam, öbür türlü olursa bana yazarsınız.
    Şahsen 11 de ne yahu diyesim geldi.
    Dolar bazında 0,30 0,35 usd bandında olmalı bana göre.
    Bunlar yükseliş falan değil bana göre dolar bazlı yukarı doğru düzeltme. Enflasyondan kaynaklana tl bazlı “fiyat ayarlamasını yıl sonuna kadar tl bazlı yapsa, dolar beklentileri ile eşlendiğinde 11 komik kalıyor.”
    Komik rakamlara bahse girmiyorum.
    Hoş komiğin komiğini de gösterdi. Ama komik değildi hiç kimse için.
    Güldürmesini değil, kahkaha attırmasını bekliyorum, bekleyeceğim.
    İzlemede olup da çıkışta trene binip kaymağı yemek isteyenler bu kez avuçlarını yalayacaklar. KY yı çok zorladılar satsın diye lakin, satürasyona girdi tahtacının ezberlediğimiz hareketleri.
    Şahsi görüşlerimdir.
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Gerçi daha kapanışa çok var ama şimdiden hesabınıza bir kahve borç yazıyorum Kastrat hocam, öbür türlü olursa bana yazarsınız.
    kahve için iddiaya gerek yok, istanbul kadıköy taraflarına yolunuz düşerse haber verin, yeter

3.  Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Bunlar yükseliş falan değil bana göre dolar bazlı yukarı doğru düzeltme. Enflasyondan kaynaklana tl bazlı “fiyat ayarlamasını yıl sonuna kadar tl bazlı yapsa, dolar beklentileri ile eşlendiğinde 11 komik kalıyor.â€
    İzlemede olup da çıkışta trene binip kaymağı yemek isteyenler bu kez avuçlarını yalayacaklar. KY yı çok zorladılar satsın diye lakin, satürasyona girdi tahtacının ezberlediğimiz hareketleri.
    Şahsi görüşlerimdir.
    Ytd.
    bu hisseyi kısa vade alıp satan kaç kişi kalmıştır ki zaten? bence KY'nin çok büyük bölümünün elindeki hisselerin üstü yılların tozu ile kaplanmıştır çoktan.

4. Zamanlama

Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    bu hisseyi kısa vade alıp satan kaç kişi kalmıştır ki zaten? bence KY'nin çok büyük bölümünün elindeki hisselerin üstü yılların tozu ile kaplanmıştır çoktan.
    Geçmişte iyi zamanlama ile girip de iyi par kazananların aynı senaryoyu beklememeleri gerektiği yaklaşımıyla yazdım. Zira yıllardır tutanlar bu saatten sonra satmayacağına göre, aynı senaryoda bekleyenler artık avuçlarını yalar. İş ki işler açılsın.
    Kısa vade al sat işlem hacmi zaten oluşmuyor.
    Vurguncular her daim pusuda bekler.
    Ytd.
    Şahsi görüşlerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    kahve için iddiaya gerek yok, istanbul kadıköy taraflarına yolunuz düşerse haber verin, yeter
    Eyvallah, çok severim Kadıköy tarafını, Moda'da adalar manzaralı dondurma diyelim. Ali Usta meşhurdur, çok giderdik eskiden.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Bunlar yükseliş falan değil bana göre dolar bazlı yukarı doğru düzeltme. Enflasyondan kaynaklana tl bazlı “fiyat ayarlamasını yıl sonuna kadar tl bazlı yapsa, dolar beklentileri ile eşlendiğinde 11 komik kalıyor.â€
    Şahsi görüşlerimdir.
    Ytd.
    Biz de o potansiyeli görüyoruz da katlanıyoruz hocam, 8-9'larda da 13'lerde aynı pozla devam ediyoruz, arada ders kaynatma misali takılıyoruz yoksa bu rakamlar zaten ilgilendiğimiz rakamlar değil. Fed bir faiz indirmeye başlasın bakalım, ticaret canlanmaya başlar, güzel olu diye düşünüyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 204/204 İlkİlk ... 104154194202203204

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •