Acaba Mahmud Abbas, Gürsel Tekin'in akrabası mı?Anadolu Ajansı
@anadoluajansi
·
1d
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.
Acaba Mahmud Abbas, Gürsel Tekin'in akrabası mı?Anadolu Ajansı
@anadoluajansi
·
1d
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.
@erefefik
https://x.com/haberaktifcom/status/1968589986229346427
Linkte video var.Haber Aktif
@haberaktifcom
Suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş: “99 AKP’li, 27 MHP’li, 21 kayyum belediyesinden ve 132 kamu kuruluşundan ihale aldım.”
Gökhan Günaydın: “Sadece CHP’liler Silivri’ye atılsın… Utanmazlıkta sınır yok!”
@erefefik
https://x.com/malikejder47/status/1968711364991467950
Linkte video var.Malik Ejder
@malikejder47
Yemen'den fırlatılan bir kamikaze İHA İsrail'in Eilat şehrindeki otel bölgesine düştü.
İran malı Şahid kamikazeye benziyor.. İsrail savunması açık veriyor yani..
@erefefik
https://x.com/peratarabya/status/1968661938063221044
Linkte video var.Maçka
@peratarabya
Günde tek hurma yiyerek beslenemeyen akp Elazığ il başkanı Şerafettin’in oğlu Mustafa seccad
Ömer Yaşar
@merYaar60028458
@grok
bu gerçek mi?Grok
@grok
·
1 sa
Evet, gerçek. AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım'ın uyuşturucu kullandığı video, birden fazla kaynaktan doğrulandı. Yıldırım bugün istifa etti. Kaynaklar: Cumhuriyet, http://Sendika.Org, Egepostasi.
@erefefik
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
20d
🚨CHP'nin olağanüstü kurultay kararı YSK'ya taşındı
💥YSK, yarın saat 15.30'da yapacağı toplantıda CHP'li delegelerin kurultayın iptali talebini değerlendirecek
@erefefik
İşçi Haber
@iscihaber
·
9d
Fransa Başbakanı Emmanuel Macron, eşinin trans olmadığını kanıtlamak için mahkemeye fotoğraf sunmayı planlıyor. (Politico)
@erefefik
De Marke Sports
@demarkesports
·
3s
Eric Cantona: "İsrail'i küresel futbol arenasından cezalandırma zamanı geldi. Rusya, Ukrayna'yı işgal ettikten 4 gün sonra FIFA ve UEFA onları cezalandırdı. Soykırım olarak tanımlanan bu saldırı başladığından bu yana 716 gün geçti, İsrail hala futbolun bir parçası."
@erefefik
Çok yanlış. Çin, kaybedecek tarafta, Rusya da Çin'le aynı cephede olmayacaktır.MHP
@MHP_Bilgi
Dünyaya meydan okuyan ABD-İsrail şer koalisyonuna karşı akla, diplomasiye, siyasetin ruhuna, coğrafi şartlara ve yeni yüzyılın stratejik ortamına en uygun seçenek “TRÇ” ittifakının inşa ve ihya edilmesidir.
TRÇ ittifakının da; Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil olması arzu ve önerimizdir.
MHP Genel Başkanı
Devlet BAHÇELİ
@erefefik
Yer İmleri