Sayfa 434/435 İlkİlk ... 334384424432433434435 SonSon
Arama sonucu : 3476 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. gs nin şampiyonluğu garanti ve kağıt beklentim doğrultusunda yukarı gidemiyor. defalarca söyledim şampiyonluk bu kağıda prim yaptırmaz diye. ne mi prim yaptırır tarihe not düşmek üzere yine yazıyorum buraya. ileride okur dua edersiniz belki. yönetim değişikliği . dursun ve okan gitmeli. onlarda vizyon yok. onlar ancak içeride şampiyon olurlar. avrupada bir mok yiyemezler. diğer rakipler biraz kafayı kaldırsa burada da şampiyon olamazlar. ayrıca basında, hakem cephesinde, futbolun içerisinde çok güçlü bir sistem bu takımı kollamaya devam ediyor. sonu nereye kadar bilinmez. netice annesinin liginde şampiyon olur hisse iki tık çıkar sonra yataya bağlar. onlarda bedelliyi dayarlar yine taraftara. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Seninki ölme eşeğim ölme ...mevcut imkanda beleş iken toplasana 1.45,satarsın 1.70 cıvarından ,diğer sportiflerde öyle,TS 1.20-BJK 2.03-FB 12.30,bu fiatları daha bulamazsınız,eğerki düşerse yine ilave edersiniz,alın 100-200.000'lik bir köşeye,en azında faizin 6 aylığını çıkartırsınız 1-2 ayda
    Acaba önerime kulak veren oldumu,kulak veren olduysa bir kenara şimdi en azından asgari ücret kadar atan olmuştur

3. işte bukadar gs nin oyunu edirneden öteye gidemez diyorum defalarca. ama takım kötü mü kadro kalitesiz mi hayır. okan hıyarın teki. onda sadece süper lig şampiyonu olabilecek vizyon var. bir mok yiyemez avrupada. annesinin ligine döner yine. burada fb yi yener bjk yi yener ts yiner anadolu takımlarını yener namağlup şampiyon olur 100 gol atar. rekorları altüst eder hepsi bu. hissede bekleyenler beklesin kimin umrunda. bir bedelli dayarlar geçerler yine. yatırım tavsiyesi değildir.

4. bu arada gs nin kalesinde muslera olsaydı bu golleri yermiydi diye de düşünüyorum kara kara. uğurcan tam bir fiyasko. birde edersonla karşılaştırıyorlar. fb nin verilmiş sadakası varmış.

5. 5 tane yenilir mi ya yazıklar olsun. kalıbınıza sizin. yarın hisseye etkisi sağlam olur. yatırım tavsiyesi değildir. neyse yine iyi tarafından bakın avrupadan elenir gelir yine burada şampiyon olur. hissedarlarda % 15-20 kazanırlar bir yılda toplam olarak.yatırım tavsiyesi değildir.

6. Okan Buruk'tan iddialı sözler! 'Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak bir takım kurduk'
    17.09.2025 - 22:14 | Son Güncellenme: 17.09.2025 - 22:14

işte okanın maçtan önceki açıklaması. vizyon yoksunu sefil okan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
    Bu vaziyette hiçbir Türk takımları avrupada başarı gösteremez,ülke geneline göre kurulmuş bir futbol düzeneği var,frankfurta yenilen bir takım olurmu,bu takım defalarca 2 lige düşmüş bir takım...

8. gsrayın buyusu bozuldu artık zaten son lig macında bellıydı icardi olmus dana kosamıyor bıle barış alper yarımsaatten sonra şişiyo koşamıyor defanstaki zenci gsnin başına bela gs bundna sonra lıgte tökezlemeye başlar ahada buraya yazıyorum...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 434/435 İlkİlk ... 334384424432433434435 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •