Sayfa 993/994 İlkİlk ... 493893943983991992993994 SonSon
Arama sonucu : 7946 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
    Doğru karar veren hakimler görevden men ediyor RTE,bide pişkince yargıya saygı gösterin diyor,badem bıyık arkasındanda pis,pis sırıtıyor,ölümü yakın gibi böyle giderse,zaten zebaniler el oğuşturuyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ta ki ergenliği geçinceye kadar sorun yok. Z kuşağına adım attın mı. Film kopuyor. Birde baba rolü ile bitmiyor. Anneler de daha fazla görev var. Çoğunlukla anneler saklar oğlanın sıkıntılı durumlarını. Suç örgütünün elebaşından biri anne. Anne çocuğuna merhamet ettiğini zannederek çok büyük kötülük yaptığının farkında değil. Engelliysen yüzlerce kat daha zor
    Anne durumuna katılıyorum,çünkü devamlı bizimkide kolladı oğlanı,benden yüz bulamadığı zaman ona yaklaşıyor,anne işte,ormanda yangın çıkmış anne yılan doğurmuş ormana kaçmış yılan,anne merhametliya benim çocuğumda vardı o ormanda...

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Anne durumuna katılıyorum,çünkü devamlı bizimkide kolladı oğlanı,benden yüz bulamadığı zaman ona yaklaşıyor,anne işte,ormanda yangın çıkmış anne yılan doğurmuş ormana kaçmış yılan,anne merhametliya benim çocuğumda vardı o ormanda...
    Anneleri suçlamak kolay.

Aslında 3 yaşından önce, çocuğa öz güven aşılamak gerekiyor.

Ona her fırsatta, sana inanıyorum, sana güveniyorum, seninle gurur duyuyorum, seni çok seviyorum demek gerekiyor.

Yoksa Anne için evlat sevgisi yanında canının bile önemi yok.

Sadece sevginin,duyguların, fedekarlıkların odağı Anne.

Her zorlukta canını verir evladı için.

Çoğu biz babamızdan böyle görmedik diyecektir, aslında o yüzden hepimiz öküzüz.

Hepimizden oluşan toplumumuzun da durumu ortada.

4. Erdoğan Jr Trump 'ı ağırladı ise yaramış.
    Trump Erdoğan 'ı 25 Eylül 'de ağırlayacağını açıkladı.
    Trump,
    Bugün Özgür Ozel'in dile getirdiği Boing yolcu uçağı alımında söz etti.
    Ayrica
    F35 ve F16 görüşmeleri üzerinde çalışıyoruz demiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,101
    Ons altın,3684 dolar.

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Erdoğan Jr Trump 'ı ağırladı ise yaramış.
    Trump Erdoğan 'ı 25 Eylül 'de ağırlayacağını açıkladı.
    Trump,
    Bugün Özgür Ozel'in dile getirdiği Boing yolcu uçağı alımında söz etti.
    Ayrica
    F35 ve F16 görüşmeleri üzerinde çalışıyoruz demiş.
    boeing batıyor kurtarması bize düşüyor, f-16 havucu da cabası f-35'e ise yatıya kalırız..

7. Viop ta Boeing alacağımızı söyleyip görüşme ayarladigimiz söylenmiş , Hindistan da yaşanan Air India kazası (Boeing 787 )nedeniyle hem Boeing e hem de Honeywell e tazminat davaları bu şirketleri batirabilir zaten , Boeing 737 Max yüzünden de çok ciddi zarar yazdı bu uçaklar hatalı üretim nedeniyle düştüğü için yolcular uçak seçmeye başladı.

Tam da bu esnada Boeing i Thy kurtarabilir zira çok destinasyona uçuyor hem de bize pahalı kaktirabilir ler, dostumuz Trumpet bize sağlam bir geçirme için hesap yapıyordur .

Hazır odenilen 1.5 mly dolar i da saymayip peşinat da verirsek süper olur , mesela .

Yılmaz Özdil in anlattığı Osmanlıya kısa menzilli tüfenk satışına döner .Hele bir de 737 Max alıp filoyu bunlarla doldurursalar seyreyle cümbüşü.

Umarım hiç biri olmaz da ben benim gibiler boş konuşmuş olup fırça yerler sadece

8. 1.000'ci Sayfaya yaklaşıyoruz totoşuna çük değmemiş, abdestsiz yere basmayan, ehli namus bir zat aranıyor yeni başlık için, haaa... bir de uğursuzun teki olmasın...
    Son düzenleme : reha kaya; Bugün saat: 00:32.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 993/994 İlkİlk ... 493893943983991992993994 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •