Acayip büyük bir oyun dönüyor hissede, net... Beklemeye devam...
Acayip büyük bir oyun dönüyor hissede, net... Beklemeye devam...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bağlı ortaklık:
- Efes Breweries International B.V.
- Yurtdışı bira faaliyetlerini yönlendiren holding şirketi
- Sermayesi : 2.058.515.000 EUR
- Şirketin sermayedeki payı : % 100
...
Ana şirket AEFES piyasa değeri=92.4 milyar TL.
![]()
15.68 seviyesi üstü güzel altı üzer seviyesi oldu..15.79 seviyesindeki 55 günlük direnç te cabası..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
"Belçika Başbakanı Bart De Wever, Filistin Devleti'ni tanıdıklarını duyurdu."
Önemli ?!... Yakında öğreniriz...
En beğendiğim TEFAS fonlarından MAC 26 milyon lot, NNF 9.8 milyon lot, YHS 7 milyon lot...Ve diğer irili ufaklı 47 fon...
Pozisyonlarını hiç bozmadan bekliyorlar...
Ben de bekliyorum...![]()
Hisse, Rusya mevzusuna o kadar angaje oldu ki, hiç kimse (Rusya hariç) mevcut rasyoları konuşmuyor...Bu algıyı birileri özellikle körüklüyor, net...
Günün sonunda TR bira piyasasında %85 civarında pazar payına sahip, 6 aylıkta 112 milyar TL ciro ve 9.8 milyar TL esas faaliyet kârı elde etmiş, CCOLA gibi bir devin %51 hissesine sahip bir şirket var...
Ben buna bakarım...YTD
Siyasal durumlar ki savaş gibi ciddi bir durum söz konusu olunca rasyolara bakılmıyor.ne yazık ki..
Evet şirket benim favorilerimden ve savaş bitince bu hisseyi kimseye aldırmadan yukarı çıkarırlar.
Onu da biliyorum ama ne zaman
? O muallak işte..
Trump in son açıklamaları da sıkıntılı...
Bu hissede sabırla mali toplarlar... Enflasyon az olsa bende alır kenara atarım ama bekletirse de üzer...
O yüzden 500 hisse varken eğer Aefes uzun vade yatirimcisi olmayanlarin başka hisselere bakmasi sanki daha rantabıl...
Mevcut şartlarda enflasyondan korunmak için sağlam liman dolar, ama adam onu da kontrol ediyor.
Uzun vade yatırımcısı olmadan da kazanmak da pek mümkün değil.
Son soru şu, dolar mı AEFES mi..?
Benim kararım AEFES oldu.
500 hisse daha var, uzun vadeci olmayan başka hisselere baksın, tamam da, ben baktım, yine AEFES aldım.
Hani derler ya benim oğlum bina okur.
Keşke CCola'nın %51 sahibi olmasaydı.
Yer İmleri