"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
spenc hc özelden verdiğin bilgiler için teşekkürler.. ben de basit bir grafik göndereyim.. bu grafikte yeşil daha etkin rol oynar..
genelde, bar yataydan destek alır çıkar... yeşilin yukarı çaprazlarını da gözlemlemeyi sana bırakıyorum.. ben hala malsız çulsuz destekleri bekliyorum.. beklediğim yerler gelmez ise elimde beyaz mendil var..
aşağıdaki olası destekler.. 64.55 kırılırsa aktif olacaklar sırasıyla 63.60 62.25 61.40..
iyi çalışmalar..
![]()
Son düzenleme : esozcan; 27-09-2025 saat: 14:34.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bravo @spenc hocam
Benim bile bu senedin topiğine ilk gönderimin üzerinden 7 yıldan fazla geçmiş.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post2471378
Jonathan vb... Kimler gelmiş, geçmiş.
Umarım gönlünce olmuştur-olur her şey![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
@spenc hoca benim bildiğim/hatırladığım kadarı ile...
SISE, KORDS vb. gediklisidir. Değiştirmedi ise yöntemi, kendisi Excel ile analiz yapar.![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
71 lik siyah trend üzerine çıkamadı bu hafta, anlık göstergelerde şimdilik sıkıntı görünmüyor.
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri