Sayfa 620/620 İlkİlk ... 120520570610618619620
Arama sonucu : 4959 madde; 4,953 - 4,959 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by rcptksn52 Yazıyı Oku
    Bence de son dönemlerde borsa fiyatlamalari gerçekten komik seviyelere geldi. Özellikle Pegasus gibi kârli bir sirketin bu kadar ucuz kalmasi sasirtici. Emre'nin bahsettigi gibi, teknik olarak iyi bir noktada oldugunu düsünüyorum. Yabanci satislarinin bitmesiyle birlikte bir rahatlama olabilir. Hisse fiyatlarinin 200-220 araliginda bir dip yapmasi bekleniyor gibi görünüyor. Bu seviyelerden alim yapmak mantikli olabilir. Yine de dikkatli olmakta fayda var, çünkü havacilik sektöründeki belirsizlikler bu fiyatlamalari etkileyebilir. Herkesin gözü bu yabanci satislarda ve piyasa tepkisinde olacak. Umarim kisa vadede bir toparlanma görürüz; takipteyim! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degil.

Bu nedir yahu her yerde karşıma sanki otomatik mesaj gibi çıkıyor.

2. Son dönemde borsa gerçekten hareketli günler geçiriyor. Pegasus gibi bazi hisselerin bu kadar düsük seviyelerde kalmasi ilginç. Yabanci satislarinin azalmasi, piyasada bir rahatlama yaratabilir gibi görünüyor. Ben de 200-220 araliginda bir dip yapmasini bekliyorum. Teknik olarak bu seviyeler önemli. Ancak havacilik sektöründeki belirsizlikler göz önünde bulundurulmali. Hacim artisi olursa belki fiyatlarda yukari yönlü hareketler görebiliriz. Umarim kisa vadede bir toparlanma yasanir ve isler daha iyi bir yöne gider. Takipteyim, umarim herkesin yatirim hedeflerine ulasmasina yardimci olur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degil.

3.  Alıntı Originally Posted by rcptksn52 Yazıyı Oku
    Son dönemde borsa gerçekten hareketli günler geçiriyor. Pegasus gibi bazi hisselerin bu kadar düsük seviyelerde kalmasi ilginç. Yabanci satislarinin azalmasi, piyasada bir rahatlama yaratabilir gibi görünüyor. Ben de 200-220 araliginda bir dip yapmasini bekliyorum. Teknik olarak bu seviyeler önemli. Ancak havacilik sektöründeki belirsizlikler göz önünde bulundurulmali. Hacim artisi olursa belki fiyatlarda yukari yönlü hareketler görebiliriz. Umarim kisa vadede bir toparlanma yasanir ve isler daha iyi bir yöne gider. Takipteyim, umarim herkesin yatirim hedeflerine ulasmasina yardimci olur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degil.

Ya bi sg her yere oto mesaj yapıştırıp durma!

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    MSCı den çıkışı fiyatladı,bugün çıkış eğiliminde.
    Satışlara da iyi dayanıyor...Para girişi de var. Hafta sonu global bir durum olmazsa haftaya da olumlu görünüm veriyor

5. Para basıyor resmen ama yatırımcıya faydası yok, temettü politikası sıfır. Bir gün bir yabancı bu şirketi alır. Belkide borsadaki tek uzun vadeli taşınacak hisse.

6. #PGSUS Pegasus CEO'su Güliz Öztürk:

"Uçaklarımızın 6 saatlik menzili içinde 500 destinasyon bulunuyor, biz şu anda bunların 110’una sefer yapıyoruz. Yeni dönemde Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Baltık ülkelerinde genişlemeyi planlıyoruz."

https://x.com/piyasaturkiye/status/1...223906571?s=46

7.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    #PGSUS Pegasus CEO'su Güliz Öztürk:

"Uçaklarımızın 6 saatlik menzili içinde 500 destinasyon bulunuyor, biz şu anda bunların 110’una sefer yapıyoruz. Yeni dönemde Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Baltık ülkelerinde genişlemeyi planlıyoruz."

https://x.com/piyasaturkiye/status/1...223906571?s=46
    Maili şu, iç hatlarda benim gibi ayda 2 kez Mersin’deki işinden İzmit’teki evine gelenler, pistte 20 dk yerine 40 dk uçak taksi yapacak, aman kemerleri çözmeyin. 😆😆😆 yinede kalkış saatine riayet ettiği için seçiyoruz. Uçak taksi yapmasın abi tel örgüye yakın indir çıkalım.

Sayfa 620/620 İlkİlk ... 120520570610618619620

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •