Sayfa 677/681 İlkİlk ... 177577627667675676677678679 ... SonSon
Arama sonucu : 5446 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. 6 aylıkta 16 milyar TL ciro, %15 TR pazar payı olan TBORG'un piyasa değeri 56 milyar TL oldu... Aynı dönemde 112 milyar TL ciro, %85 pazar payı olan AEFES'in, CCOLA hariç piyasa değeri ise 10 milyar TL...

Bu saçmalık nereye kadar devam edecek dur bakalım... Şimdilik ipler tahtadaki 4'lü çetenin elinde ve biz engin bir sabırla bekliyor, ufak tefek heybete atıyoruz ...Dün 12K lot daha ekledim...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    6 aylıkta 16 milyar TL ciro, %15 TR pazar payı olan TBORG'un piyasa değeri 56 milyar TL oldu... Aynı dönemde 112 milyar TL ciro, %85 pazar payı olan AEFES'in, CCOLA hariç piyasa değeri ise 10 milyar TL...

Bu saçmalık nereye kadar devam edecek dur bakalım... Şimdilik ipler tahtadaki 4'lü çetenin elinde ve biz engin bir sabırla bekliyor, ufak tefek heybete atıyoruz ...Dün 12K lot daha ekledim...
    üstat bekleyebilecek misin hedefe kadar...15 olsa çok kişi kar ettim diye satar gider...yıllar sonra efes 13 lere düştü diyecek herkes..ama bekleyen kazanacak...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın bakanımız "Turizm gelirleri rekor kırmış durumda" dedi, yani 9 aylık bilanço da (Rusya hariç) iyi gelecek... Halihazırda 112 milyar TL ciro, 5.9 milyar TL net kâra rağmen 85 milyar TL piyasa değeriyle çöp fiyatlamasını daha ne kadar sürdürebilecekler, göreceğiz...
    2025'in ilk 6 ayında turizmde 25,8 milyar dolar ile rekor gelire ulaşıldı.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/202...asildi/3647001

https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...an,-2025-54156

Bu not, burada dursun...Bilanço geldiğinde döner bakarız...

(ps: Piyasa değeri 80 milyar TL...)

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Bu not, burada dursun...Bilanço geldiğinde döner bakarız...

(ps: Piyasa değeri 80 milyar TL...)
    Görmediysem daha önce kusura bakmayın. İş alımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bireysel mi yoksa o da fon mu?

5. 2024 haziran temmuz ayında iyi pazarlandı burada bu hisse o zamanlar 1 dolarmış. Çok ucuz başka da ucuz hisse yok ayakları çekiliyormuş. Şİmdi baktım 1.5 sene bile dolmadan dolar bazlı 3 de birine inmiş şaşırdık mı. Tabikide hayır.

Oysa kağıt o zamanların 2 dolarından 10 dolara ralli yapmış. Bunlar ortalamalardan falan dem vurarak!! ucuz çok ucuz muhabbeti çeviriyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yıl 2013 nisan ayı, Efes piyasa değeri 10.5 milyar $
    Yıl 2024 haziran, Efes piyasa değeri 3.750 milyar $

11 yıl öncesi piyasa değerine kadar sabırla tutmak lazım bu hisseyi. Ne zaman görür o zirveyi bilmiyorum ama illa ki görür diye düşünüyorum

11 yıl sonra üçte bir fiyatına düşüp bu seviyelerden yaz sezonu başlamışken bize alım fırsatı verdiği için teşekkür ederim kendilerine.
    Tarih 07.10.2025

AEFES piyasa değeri 1.959 milyar dolar...

Not ettik...

7. bilmiyorum ama sanki bugun yarın bir tavan yapacakmış hissi verdi bugunku hareketleri .çunku bist eksideyken efes bırak +1,09 inanın -2,39 olurdu bugun aslen 14,30 larda tutunmayı bekliyordum ama olmadı yarınkı rövanş daha heyacanlı....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by DEMİR Yazıyı Oku
    üstat bekleyebilecek misin hedefe kadar...15 olsa çok kişi kar ettim diye satar gider...yıllar sonra efes 13 lere düştü diyecek herkes..ama bekleyen kazanacak...
    Ben öyle düşünmüyorum, 20.000 lotu olan 30.000 dolardan aşağı vermez.

Benim gibi torunlara birakacak on binler var.

Sayfa 677/681 İlkİlk ... 177577627667675676677678679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •