Sayfa 447/447 İlkİlk ... 347397437445446447
Arama sonucu : 3573 madde; 3,569 - 3,573 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Gümüş psikolojik dirence geldi, burayı da geçecektir eninde sonunda.

2. Eyvallah Üstadım...

Öğrenemeye devam o zaman...

İsteyene; bildiğimiz kadarını, aktarabildiğimiz kadar vermeye de devam...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. T/a hocam günaydın sizden birtek şey isteyecem kötü sözdekullanmıyacam çok hakgediyorda aslında şu pkart üç gündür ki hareketlerini özellikle dünkini yorumlayabilir misiniz ama hocam teknik terimlerden pek anlamam aceminin anlayacağı dilden hocam bi şirketten hiç haber gelmezmi bunlar öldülermi kaldılarmı borsadalarmı değillermi bellideğil atıl durumda yaşayan şirket acelem yok hocam istediğin zaman bakarsın tşk

4.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    T/a hocam günaydın sizden birtek şey isteyecem kötü sözdekullanmıyacam çok hakgediyorda aslında şu pkart üç gündür ki hareketlerini özellikle dünkini yorumlayabilir misiniz ama hocam teknik terimlerden pek anlamam aceminin anlayacağı dilden hocam bi şirketten hiç haber gelmezmi bunlar öldülermi kaldılarmı borsadalarmı değillermi bellideğil atıl durumda yaşayan şirket acelem yok hocam istediğin zaman bakarsın tşk
    ufak çaplı hareket ettirmeye parası olanların cebelleşmesi hareketi güçleri bu kadar...hissede büyük pay sahibi olanlar izliyor.

Sayfa 447/447 İlkİlk ... 347397437445446447

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •