Sayfa 312/312 İlkİlk ... 212262302310311312
Arama sonucu : 2494 madde; 2,489 - 2,494 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Bank of bu ara kötü polisi oynuyor. İyi ve kötü polis aracı kurumlar olarak sürekli değişiyor bu kağıtta. Mesela Philip girdi dün kağıda bağımsız alıcı mı tabiki değil . Aracı kurumlar alış ve satışta yer değiştiriyor. Günlük alım satımla takas hep başka şeyler söylüyor.Bank of üzerinden döndürmek daha kolay bu işleri çünkü zaman zaman bank of kendi robotu da devreye giriyor. Bank of habire satıyor görünüyor ama daha önce söylediğim gibi 1.5 milyon hacmin sadece 70-80 bin lotu organizasyon dışı. Ezcümle bu mal dönüp duruyor arada. Burada fonlar gelemiyor dengeleyici unsur olarak.Gelenler kovalandı av gibi görüldü yabancı zaten gelmez günlük 1m dolar işlem hacmi olan kağıdın neyine gelsin. Sonuç olarak tahtanın belki de bu fiyat seviyelerinde böyle olması isteniyor anladığımız. Dar hacimle testere devam. Güzel olan bir taban oluşturma çalışması başladı görünüyor. Bu çalışma sürecinde sıkıcı bezdirici seanslar sürer gider .

2. Bank of 2.5 saatte 200 bini geçen bir satış bu sığ yapıda. Karşılayan var mı ? Görüntüde yok.tek taraflı bir maç var görünüyor. Endekste her böyle ters düşüş olduğunda bunu yapıyor. İyi niyetli bir yaklaşım olmadığı kesin. Panik yaparak ne gelirse kardır modunda bir hareket izliyoruz. Gerçekten çok üzücü kumar kağıtlarında dönen oyunları döndürüyor. Yine de bu haftayı yeşil bir haftalık mumla kapatacağımızı düşünüyorum. Cuma günü kapanışta bakarız. Herkese iyi haftalar diliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Bank of 2.5 saatte 200 bini geçen bir satış bu sığ yapıda. Karşılayan var mı ? Görüntüde yok.tek taraflı bir maç var görünüyor. Endekste her böyle ters düşüş olduğunda bunu yapıyor. İyi niyetli bir yaklaşım olmadığı kesin. Panik yaparak ne gelirse kardır modunda bir hareket izliyoruz. Gerçekten çok üzücü kumar kağıtlarında dönen oyunları döndürüyor. Yine de bu haftayı yeşil bir haftalık mumla kapatacağımızı düşünüyorum. Cuma günü kapanışta bakarız. Herkese iyi haftalar diliyorum.
    Bofa 250 bin sattı. Cuma da 150 bin satmıştı. Takas da 1.9 milyona inmişti en son. Bu satışlarla 1.5 milyon lot kaldı. Bedelsiz sonrası 2.5 milyon lot sattı. Citi de satmaya devam ediyor takas da 1.1 milyon lot sattı. Son 2 günü bilmiyoruz.

4. bofada an itibaryla elinde 1515176 lot kaldı...........cityde 8717512 lot var.......

bölünme öncesi. bofa 3830357 lot......city 9799345 lot vardı.....

tahtanın canına okudular......33 den geldik 22 lere........

5. Arkadaşlar benim mantığıma göre bir kağıttan böyle çıkış yapılmaz. Hele yabancı bu şekilde hiç yapmaz. Sürekli aşağı sürerek ve her gün açılır açılmaz bomboş kademelere 5 dk içinde -2 yakarak hiç çıkılmaz. Belli seviyelerde kağıdı hareketlendirip müşteri bulur. Böyle sürekli satışı ya acemiler yazar ya da piyasa yapıcı ekibi senaryo gereği yazar. Bu kağıt çıkarken kim kime verdiyse düşerken de aynısı oluyor. Yani ne doğru düzgün alan var ne de çıkan . Bank of arada trade için devreye giren robot hariç piyasa yapıcının etkin kullandığı bir kurum. Özellikle bu kağıtta operasyonları hep bank of üzerinden yönetiyor. O yüzden burada baskı kurarak panik yaptırarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama çok elini belli ediyor sabah 22.46 açılıştan 3 dakika sonra tam hatırlamıyorum ama 10 bin lotla 21.52 yaktı. Panik butonuna basmış arkadaş. Ama şunu görüyorum o kadar duyarsız bir yapı oluşmuş ki kimsenin umrunda değil artık.
    Sonuç olarak moraller bozuluyor . Ama daha önce de söylediğim gibi üste dizilen kalın lotlar ve yapılan tüm baskılama tahta oyunları takaslar hepsi boş . Bu filmi hep izliyoruz hedefe kadar devam .

6. 22 eylulde 27 tl idik..............burdan soluksuz kırmızı yaktık geldik........22 eylulden buyana takasa bakarsak. city,bofa,yatırım fonu,garanti dışında nerdeyse kurumların çoğu toplamış........fon zaten katılım endeksi sebebiyle verdi........

Ekran Resmi 2025-10-13 19.13.15.jpg

Sayfa 312/312 İlkİlk ... 212262302310311312

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •