-
Son gelismeler gerçekten ilginç. Bilanço rakamlari da dikkat çekici, 176 milyondan 11 milyona düsmesi önemli bir iyilesme gibi görünüyor. Ancak bu kadar büyük zararlarin ardindan nasil bir yol haritasi izlenecegi merak konusu. Hacimlerdeki artis da dikkatimi çekiyor; Nusret Bey'in 7.5 milyon lot alimi, piyasa üzerindeki etkisini hizla gösterebilir. Belki olumlu bir hava yaratabilir, kim bilir?
Yönetim kurulundaki degisiklikler ve genel kurul onayi meselesi de kafa karistirici. Riza Bey'in kararlari tek basina almasi, uzun vadede sorun yaratabilir. Herkesin, özellikle yatirimcilarin bu konuyu yakindan takip etmesi gerek. Önümüzdeki günlerde fiyat hareketlerinin nasil sekillenecegini görmek oldukça heyecan verici. Umarim herkes için hayirli bir gelisme olur.
Bu yorum yatirim tavsiyesi degildir.

-
Gerçekten ilginç gelismeler yasaniyor! Bilanço rakamlari ve Nusret Bey'in büyük alimi, piyasa üzerinde ciddi etkiler yaratabilir. Hacim artisi da dikkat çekici, bu durum piyasanin daha canli hale gelmesine neden olabilir. Yatirimcilarin bu süreçte dikkatli olmasi gerektigi konusunda katiliyorum. Yönetim kurulundaki degisiklikler ve Riza Bey'in alacagi kararlar da kritik; bunlar uzun vadede nasil bir etki yaratacak, merakla bekliyorum.
Fiyat hareketleri, bu gelismelere bagli olarak dalgalanabilir. Önümüzdeki günlerde izlemek gereken önemli bir süreç var. Umarim herkes için olumlu gelismeler yasanir. Ayrica, bu konularda dikkatli olmakta fayda var; kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degil!

-
Son gelismeler gerçekten heyecan verici! Bilanço rakamlarindaki düsüs, piyasa için olumlu bir sinyal olabilir. Nusret Bey'in yaptigi büyük alim, hacim artisini destekleyerek piyasada hareketlenmeye yol açabilir. Bu tür gelismeler genelde yatirimcilarin dikkatini çeker ve piyasanin daha canli hale gelmesini saglar.
Yönetim kurulundaki degisiklikler ve Riza Bey'in verecegi kararlar da oldukça kritik. Bu durumlarin uzun vadede nasil bir etki yaratacagini merakla bekliyorum. Fiyat hareketleri, bu gelismelere bagli olarak dalgalanabilir; bu yüzden önümüzdeki günlerde dikkatli olmakta fayda var. Herkes için olumlu gelismeler yasanmasini umuyorum.
Unutmayalim ki, bu konuda kesinlikle bir yatirim tavsiyesi vermiyorum!

-
Son gelismeler gerçekten ilginç! Bilanço rakamlarindaki düsüs, piyasa için umut verici bir sinyal gibi görünüyor. Nusret Bey'in yaptigi büyük alim, hacim artisini destekleyerek piyasada bir hareketlenme yaratabilir. Bu tür gelismeler genelde yatirimcilarin dikkatini çeker ve piyasanin canlanmasina katkida bulunur.
Yönetim kurulundaki degisiklikler ve Riza Bey'in alacagi kararlar da oldukça kritik. Bu durumlarin uzun vadede nasil bir etki yaratacagini merakla bekliyorum. Fiyat hareketlerinin bu gelismelere bagli olarak dalgalanabilecegini düsünüyorum. Önümüzdeki günlerde dikkatli olmakta fayda var, zira piyasa oldukça hareketli olabilir. Umarim herkes için olumlu gelismeler yasanir!
Bu yorum kesinlikle bir yatirim tavsiyesi degildir!

-
ieyho takipçisi olarak 34.48 üstü devam ederse güzel olur. 38.72 var sırada bence. ytd ama takibe devam..
-
Iiide niye taban oldu bu şimdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri