Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 381/382 İlkİlk ... 281331371379380381382 SonSon
Arama sonucu : 3051 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    bebeğim salimunya

sağa sola bk atma kötü kağıda yatırım yapmışsın

anca ezik ezik yaz babybisi

1 milyar usd borcu var şirketin hala sağa sola bk atıyorsun

zekaya bak milyarlık fonlar spekülatörler burda yazı yazdıracak nasıl bi iç dünya hayal alemi inanılmaz

hay allahım sana geliyorum
    Sana katılmıyorum. Her nane yiyen yediğim nanelerin ne kadarı biliniyor diye tabii ki her tarafı kontrol ettiriyor. Çünkü bazı şeyleri ne kadar gizli tutsan bilen birileri mutlaka olur. Mesele bu kişilerin ne kadar çılgın olduğuyla ilgili.

Şimdi popülerlik azaldı. Yılını hatırlamıyorum Ben bunu hisse net arclk topiğinde yaşadım bir de kipa topiğinde yaşadım. En sonunda özelime gelip itiraf eden 2 kişi oldu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sana katılmıyorum. Her nane yiyen yediğim nanelerin ne kadarı biliniyor diye tabii ki her tarafı kontrol ettiriyor. Çünkü bazı şeyleri ne kadar gizli tutsan bilen birileri mutlaka olur. Mesele bu kişilerin ne kadar çılgın olduğuyla ilgili.

Şimdi popülerlik azaldı. Yılını hatırlamıyorum Ben bunu hisse net arclk topiğinde yaşadım bir de kipa topiğinde yaşadım. En sonunda özelime gelip itiraf eden 2 kişi oldu.
    Adam daha yazdığımı anlayacak zekaya sahip değil sasa Petkim mukayese etmişim sasa daha iyiymiş beni spek yazdırtıyormuş o yazıda denize düşsen hangisine sarılırsan kısaca onu anlattım 2 hisseyi de almam ama alıcak olsam 2 sene sonrası için sasa olur sebeplerini de yazdım , bunu anlayacak kapasite yok hissem yok kontrolmatik yazıyorum arada burada socara yani şirket sahibine gömüyorum orada Şitket sahibini savunuyorum neyse o çünkü doğru yanlış kendimce ne görüyorsam o kontrolde Şitket sahipleri bana para veriyor burda spekülatörler , iyi
    Çocuk olunca rüyasında şirinleri göremeyecek salimunya

3. Sana yakışanı kalp kırmamak. Bende sana Kontr patronunun bazı işlerini ıspatlarım ama yeri burası değil. Gerçi bunun içinde kimseyi yargılamıyorum herkes birşeyler yapıyor en temiz görünenler bile. Telegram gruplarında EMKEL& KONTR yerini bulursan en azından bir kısmının anlatıldığını görürsün.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sana yakışanı kalp kırmamak. Bende sana Kontr patronunun bazı işlerini ıspatlarım ama yeri burası değil. Gerçi bunun içinde kimseyi yargılamıyorum herkes birşeyler yapıyor en temiz görünenler bile. Telegram gruplarında EMKEL& KONTR yerini bulursan en azından bir kısmının anlatıldığını görürsün.
    Kont özelinde ben patronu savunmadım sadece hisse satması normal olduğunu bende olsam o durum da hisse satardım dedim oradaki insanlar düşüş sebebi hisse satışına bağlıyor ben finsansallara ,yapılan yanlışlar var ama sonuçta bu zamanda bencede doğru olan hisse satmışlar , yoksa babaım oğlu değil diğer konu kalp kırma mevzu herkes söyledi sözlerden meshul tanımadığın insanı spek adamı vs dediğin zamanan orda olay biter ben niye idare edeyim niye kalp kırmayayım karşı taraf başlatmış ben niye alttan alayım ne geldiyse aynı tonda cevabı alır bence doğru olan da bu

5. Ver yetkiyi gör etkiyi. Frenleyip son dakikalara ters yapmazsa sorun yok. Ciğere kadar sapladin Hanifi de yoksa sorun ne? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İnatlaşma bittiyse 21 kasıma kadar yardıra yardıra gidelim
    Endekis yardıra yardıra gidiyor ama bunda tık yok, ilginç malda yedirmedi bugün
    Bağri kırmızı kapatta, diyelim ki halen mal yediriyo
    Hamdım Piştim Yandım

7. Yoksa inatlaşma devam mı
    Kaptaki kişi buzdağının görünen kısmımıydı, büyük ayu masada mı
    Tavukmu yımırtadan çıktı yohusa yımırtamı tavuktan çıktı.
    Kim kimin gıllarını yoluyor.
    Aklımda deli sorular
    Hamdım Piştim Yandım

8. Adam ceza alinca 2 kademe düştük. Amcasının oğlunun gücü yetmemiş demek ki yetkiyi tam vermemiş. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 381/382 İlkİlk ... 281331371379380381382 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •