Yaw bu devirde hangi akıllı öyle bir manipülasyonu kendi hesabından yapar ya çaycıdır ya şöför.
Yaw bu devirde hangi akıllı öyle bir manipülasyonu kendi hesabından yapar ya çaycıdır ya şöför.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Petkoda işler denüşük işliyor, henüz mevzuyu çözemedim
https://youtube.com/shorts/3G_PDPS29...o30tAc6upf1BS6
Hamdım Piştim Yandım
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
İlk tabandakileri döktüyse, ikinci tabana düşüyormuş gibi yapıp bindirdiklerini kucaklıyor ve onların dökülmesini istiyor mu yoksa daha da kucaklamaya çalışıyor. Neden çok aşağılardan verdi ya da veriyor. Tabi spot tarafında durumlar böyle. Öbür durumlarda nasıl? Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
İyi günde kötü günde cefakâr ve de vefâkar yol arkadaşım benim, iyi ki varsın.
Bence
Seni dökemeyeceğini anladı, o yüzden çile çektiriyor. Bu mukaddes yolda çekilen çile kutsaldır.
Yine kafayı sıyırdın dayucuğum, ne diyon la sen açık konuş
Olm ben sana mı diyorum, yine yırtık dondan çıkar gibi çıktın.
Hastasın sen olm kendi kendine konuşuyorsun.
La bi yürü git işine bak, yoksa sen dökmek isteyipte dökemediklerimizdenmisiniz.
Heee nolcuuk, ölene kadar burdayım.
Ahanda pekko oldu ölene kadar mokoko
Hamdım Piştim Yandım
Dolar bazında PETKİM.. stabilite abidesi.. AMK.
Sermayesi 24 sene de sadece 10 kat artmış Ulan DOLAR Bile 35 kat yaptı.
Siz bu ülkeye, vatandaşı soymak için mi geldiniz. ?
Sktrin gidin, olmaz olsun böyle kardaş lık..
STAR mı ne.. sökün götürün, s.kun bi tarafınıza..
Yok mu bu p.ştlara dur diyecek..Alooo size sesleniyorum, yukarda oturan..
Yer İmleri