Artan

1.456,00 9.97 12:59
2.228,00 9.97 12:58
19,44 9.95 13:01
116,10 9.94 12:55
5,85 9.76 13:01
Artan Hisseler

Azalan

512,00 -9.94 13:01
11,87 -9.94 13:01
36,40 -6.76 13:01
37,36 -6.6 13:01
397,75 -4.84 13:01
Azalan Hisseler

İşlem

18.026.396.631,00 13:01
16.735.164.146,50 13:01
13.684.208.422,67 13:01
11.064.641.228,62 13:01
10.932.517.241,60 13:01
Tüm Hisseler
Sayfa 693/693 İlkİlk ... 193593643683691692693
Arama sonucu : 5543 madde; 5,537 - 5,543 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Hisse düşüyor, bu fiyata bulamazsınız diye ortaya çıkıyorsunuz. Bulunuyor hem de daha dipten. Bilgiçlik yapmayın herkesin morali bozuk zaten
    Bakın sene 2020 idi kchol de böyle düşüyordu.Tınaz bey o zman da bu fiyatlar kaçmaz demişti.Keşke param olsaydı daha fazla alabilseydim.

2. Fiyatlama konusunda kim ne dese haklı maalesef...Ne zamandır yazıyoruz malum 4 lü çeteyi, son bir kaç gündür 5 lediler farkındaysanız...Burada asıl konu "HSBC fonlarından bu çeteye malı kim verdi, o mallar kimindi, kim bu akılalmaz fiyatlardan satıp çıkıyor" sorusunun cevabı...İş insanları korkudan neyi var neyi yok satıp memleketten kaçmaya başladı her an çökülecek diye...Her şey olabilir bu düzende...Bugün CHP'ye kayyum atanırsa bütün kaleler düşmüş, rahmetli Atatürk'ün kaldırmış olduğu saltanat geri gelmiş olacak...

Malı taşıyan kurumların ard arda tavsiye yayımlaması, giderek zor duruma düştüklerinin bir işareti olabilir mi, diye düşünmeden edemiyorum...
    Son düzenleme : Hissedarxd; Bugün saat: 09:47.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Ne yani hissenin durumunu yazmak suç mu. Adam diyor sene sonuna kadar 38 i bulur. Bu saçma değil de benim söylediklerim dokunuyor size. Beyler hisse 14 te tutunamadı. Kabaca sene sonuna 50 iş günü kaldı. Hergün yüzde 2 artsa bile bu fiyatı bulamaz bide bu havada.

4.  Alıntı Originally Posted by serdar2428efe Yazıyı Oku
    Bakın sene 2020 idi kchol de böyle düşüyordu.Tınaz bey o zman da bu fiyatlar kaçmaz demişti.Keşke param olsaydı daha fazla alabilseydim.
    2020 den sonra tüm hisseler çıktı, pandemiden sonra. 4 kat yapmayanı dönüyorlardı.

5. Bu sitenin çok uzun yıllardır üyesiyim. Forumu sürekli takip ederim ama son zamanlarda çok seyrek yazmaya başladım.
    Çoğu yerde olduğu gibi sosyal medya ortamında da kalite iyice düştü. Karşılıklı saygı çerçevesinde fikir alıp verilebilecek (benim bildiğim) bir burası kaldı. İnsan başka bir siteye üye olup yazmaya "acaba ne zaman sövecekler" düşüncesiyle istemiyor.
    Lütfen ve lütfen; kaliteyi düşürmeden, saygısızlık yapmadan, insanları tahrik edip hakaret etmeden istediğimiz gibi fikirlerimizi paylaşalım. Çok rica ediyorum.
    Bu sitede bir çok kaliteli, bilgili yazan kişi küsüp gitti. Kimse bilgisini bedava paylaşırken üstüne hakaret veya suçlama duymak istemez haklı olarak
    Beğenmediğimiz fikirleri eleştirelim, karşıt görüşleri sunalım. Fikrimiz yoksu bile "ben sanmıyorum, inanmıyorum" diyelim ama lütfen saygı çerçevesinde olsun. Yoksa burada yazanlar küsmeye, millet birbirine sövmeye başlarsa bu dükkanın da diğer ortamlardan farkı kalmaz.
    İnsanların tepki gösterdiği fikirler değil, ifade ediş tarzı, uslüp... Herkese saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Bu sitenin çok uzun yıllardır üyesiyim. Forumu sürekli takip ederim ama son zamanlarda çok seyrek yazmaya başladım.
    Çoğu yerde olduğu gibi sosyal medya ortamında da kalite iyice düştü. Karşılıklı saygı çerçevesinde fikir alıp verilebilecek (benim bildiğim) bir burası kaldı. İnsan başka bir siteye üye olup yazmaya "acaba ne zaman sövecekler" düşüncesiyle istemiyor.
    Lütfen ve lütfen; kaliteyi düşürmeden, saygısızlık yapmadan, insanları tahrik edip hakaret etmeden istediğimiz gibi fikirlerimizi paylaşalım. Çok rica ediyorum.
    Bu sitede bir çok kaliteli, bilgili yazan kişi küsüp gitti. Kimse bilgisini bedava paylaşırken üstüne hakaret veya suçlama duymak istemez haklı olarak
    Beğenmediğimiz fikirleri eleştirelim, karşıt görüşleri sunalım. Fikrimiz yoksu bile "ben sanmıyorum, inanmıyorum" diyelim ama lütfen saygı çerçevesinde olsun. Yoksa burada yazanlar küsmeye, millet birbirine sövmeye başlarsa bu dükkanın da diğer ortamlardan farkı kalmaz.
    İnsanların tepki gösterdiği fikirler değil, ifade ediş tarzı, uslüp... Herkese saygılar.
    Şaka mısınız , aynı grubun üyesi misiniz bilmiyorum. Ama mantık çerçevesinde olanı söyleyince ne saygısızlığı oluyor , birkaç gündür borsa y 3 yaptı, bu işe düştü üstelik. Yılsonu 38 diyor. OTUZ SEKİZ. Dalga geçmek değil de nedir bu. Tınaz eleştirilmez mi . Sen beni eleştiyirsun ama o ne olacak

7.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Gazcılar nereye gelse düşüş görülüyor, tesadüf olmasa gerek. Tipinize t....
     Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Hisse düşüyor, bu fiyata bulamazsınız diye ortaya çıkıyorsunuz. Bulunuyor hem de daha dipten. Bilgiçlik yapmayın herkesin morali bozuk zaten
    Bu hisse kabaca 2018_2022 boyunca 2 civarında fiyatlanmış. Kabaca dolar o zaman 18 ise dolar 2.5 kat artmış, hisse bu durumda bile 6 kattan fazla değerlenmiş. Niye yalan konuşuyorsunuz, niye gaza getiriyonuz. Bu durumda hisse 4 seneboyunca kelepir kalmış. Yok hisseyi bu fiyata bulamazmış. B.. bulamaz buluyor işte pazarlamacı hınzırlar sizi
    Şaka mısınız , aynı grubun üyesi misiniz bilmiyorum. Ama mantık çerçevesinde olanı söyleyince ne saygısızlığı oluyor , birkaç gündür borsa y 3 yaptı, bu işe düştü üstelik. Yılsonu 38 diyor. OTUZ SEKİZ. Dalga geçmek değil de nedir bu. Tınaz eleştirilmez mi . Sen beni eleştiyirsun ama o ne olacak
    Bu tarz şeylerle uğraşmayayım diye yazmıyorum işte ben de uzun zamandır.
    Benim polemiklerle uğraşmaya, millete laf yetiştirmeye zamanım da boş enerjim de yok. O yüzden devam etmeyeceğim yazmaya, uzatmak istemiyorum.
    Alıntıladığım ve özellikle koyuttuğum yerler genel geçer kurallara göre kaba bir usluptur, kabadır, saygısızlıktır. Bu kadar net !
    Herkes eleştirilebilir ama saygı çerçevesinde. Hala daha "aynı grubun üyesi" falan diye hitap yazıyorsunuz. Ben "siz" diye hitap ediyorum, "sen" diye karşılık geliyor.

Sayfa 693/693 İlkİlk ... 193593643683691692693

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •